Ağrı'da askere ateş açan 5 PKK öldürüldü, 1 terörist yaralı

Terör örgütü PKK Ağrı Diyadin yakınlarında ağaç dikme törenine katılan askerlere saldırdı. 4 jandarma yaralandı. Bölgede düzenlenen operasyonda 5 PKK'lı öldürüldü. Çatışma sırasında 1 terörist yaralı olarak ele geçirildi

11 Nisan 2015 Cumartesi 23:24
Ağrı'da askere ateş açan 5 PKK öldürüldü, 1 terörist yaralı






Ağrı'da askere ateş açan 5 PKK öldürüldü

Barış süreci, çözüm süreci derken PKK'lı teröristlerin aylardır sürdürdüğü taciz ve saldırılarda sonunda yine kan döküldü.

Agaç dikme törenlerinde güvenlik önlemi alan jandarmaya uzun namlulu silahlarla saldıran PKK'lı teröristlerden 5'i silahlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirildi.

Akıllara takılan soru ise şu: Hani PKK'lı katiller silahlarıyla birlikte geri çekilmişti? Hani terör örgütü PKK'nın Kandil'deki elebaşı daha önceki gün "Türkiye ile silahlı mücadaleyi sona erdirdik" diyerek Alman medyasında uzun uzun konuşmuştu?

TSK'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Genelkurmay Başkanlığı Ağrı'daki terörist saldırıyla ilgili açıklama yayınladı.


Genelkurmay Başkanlığı, Ağrı'da bölücü terör örgütü mensubu teröristlerle gün boyu devam eden silahlı çatışmada 4 personelin yaralandığını, 5 teröristin de öldürüldüğünü bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan basın açıklamasında şunlar kaydedildi:

"Ağrı ili Diyadin ilçesi Yukarıtütek köyü bölgesinde, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerle gün boyu devam eden silahlı çatışmada yaralanan 4 personelimiz Ağrı Devlet Hastanesine tahliye edilmiş olup, 3 personelimizin yaralarının hafif olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı, 1 personelimizin ise ameliyata alındığı hastane yetkililerinden öğrenilmiştir. Yaralı personelimize acil şifalar diliyoruz. Diğer taraftan silahlı çatışmada 5 teröristin öldürüldüğü, 1 teröristin yaralı olarak ele geçirildiği bilgisi alınmıştır."
Son Güncelleme: 11.04.2015 23:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.