DENİZE DÜŞEN KİŞİ KURTARILDI

ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde denize düşen ve çevredekiler tarafından kurtarılan 45 yaşındaki Levent A., hastaneye kaldırıldı. Levent A., saat 14.00 sıralarında Atatürk Bulvarı üzerindeki sahil bandında denize düştü. Levent...

19 Aralık 2014 Cuma 15:27
DENİZE DÜŞEN KİŞİ KURTARILDI






ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde denize düşen ve çevredekiler tarafından kurtarılan 45 yaşındaki Levent A., hastaneye kaldırıldı.
Levent A., saat 14.00 sıralarında Atatürk Bulvarı üzerindeki sahil bandında denize düştü. Levent A, çevredekilerin yardımıyla denizden çıkarıldı. Titreyerek ağlayan Levent A.'ya gelen 112 Acil Servis ekibi müdahale etti. Levent A., daha sonra sedyeye konulup ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Levent A.'nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Polis, olayın kaza mı yoksa intihar girişimi sonucu mu olduğunu araştırıyor.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.