Eski eşi tarafından 9 bıçak darbesiyle öldürüldü (2)

ŞÜPHELİ KOCA MAHKEMEYE SEVK EDİLDİ Yalova'da boşandığı eşi Seda Camgöz'ü bıçaklayarak öldüren Bülent Diler polisteki ifadesinde, "Ben sabah işe gidiyordum. Otomobilde Seda'yı markette kahvaltılık alırken gördüm. Aracı...

06 Mayıs 2015 Çarşamba 17:29
Eski eşi tarafından 9 bıçak darbesiyle öldürüldü (2)






ŞÜPHELİ KOCA MAHKEMEYE SEVK EDİLDİ
Yalova'da boşandığı eşi Seda Camgöz'ü bıçaklayarak öldüren Bülent Diler polisteki ifadesinde, "Ben sabah işe gidiyordum. Otomobilde Seda'yı markette kahvaltılık alırken gördüm. Aracı durdurup işyerinden çıkınca kendisi ile konuştum. Çıkan tartışma sırasında elimi kana buladım" dedi.
Bülent Diler polisteki ifadesinin ardından 'kasten adam öldürmek' suçundan adliyeye sevk edildi. Bülent Diler, adliyeye götürülürken gazetecilerin, 'Cinayeti neden işlediniz' sorusuna yanıt vermedi.
Bu arada, boşandıktan sonra iki çocuğu ile babası Hüseyin Camgöz'ün evinde kalan Seda Camgöz, yarın öğleyin Yalova'da toprağa verilecek.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.