Eskişehir Sivrihisar'da feci kaza, 1 ölü 29 yaralı var

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde, yolcu otobüsüyle TIR'ın çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybederken, 29 kişi de yaralandı. Feci kazada hayatını kaybeden otobüs muavini Gökhan Kara'nın cenazesi ailesine teslim edilmek üzere hastane morguna kaldırıldı.

10 Kasım 2016 Perşembe 03:41
Eskişehir Sivrihisar'da feci kaza, 1 ölü 29 yaralı var






Eskişehir Sivrihisar'da feci kaza, 1 ölü 29 yaralı var

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde Ankara'dan Balıkesir'e gitmekte olan yolcu otobüsü ile TIR çarpıştı. Kazada muavin Gökhan Kara yaşamını yitirirken 29 kişi de yaralandı

Edinilen bilgiye göre, Sivrihisar-Ankara karayolunun 1'inci kilometresinde Ankara'dan Balıkesir istikametine gitmekte olan M.K. idaresindeki 16 NED 98 plakalı yolcu otobüsü, A.M.K. idaresindeki 06 JSV 17 plakalı TIR'la çarpıştı.

Kazada, yolcu otobüsünde muavin olarak bulunan Gökhan Kara (24), olay yerinde hayatını kaybederken, otobüs şoförü M.K. ile birlikte 29 yolcu da yaralandı.

Kara'nın cenazesi, savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yaralılar ise, olay yerine gelen çok sayıda ambulansla kaldırıldıkları Eskişehir ve Polatlı'daki çeşitli hastanelerde tedavi alındı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.