İstanbul'da HDP il ve ilçe yöneticilerine operasyon

Terör örgütü PKK'nın şehir yapılanmasına yönelik operasyonlar devam ederken, HDP il ve ilçe yöneticisi 20 kişi gözaltına alındı

12 Aralık 2016 Pazartesi 06:59
İstanbul'da HDP il ve ilçe yöneticilerine operasyon






İstanbul'da HDP il ve ilçe yöneticilerine operasyon

Beşiktaş'ta düzenlenen katliam saldırısının ardınrdan, terörle mücadele ekipleri, İstanbul'da sabaha karşı, PKK'nın şehir yapılanmasına yönelik operasyonlara ağırlık verdi. İstanbul’da HDP İl ve İlçe yöneticilerine yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda 20 kişi gözaltına alındı
İstanbul’da HDP İl ve İlçe yöneticilerine yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. Aralarında HDP il başkanı Aysel Güzel'in de bulunduğu 20 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabahın erken saatlerinde HDP’ye yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi.

İL VE İLÇE BİNALARINA BASKIN YAPILDI

HDP il başkanlığı binasına giren polis ekipleri arama yapıyor. Yapılan operasyonlarda aralarında HDP İstanbul İl Başkanı’nın da bulunduğu 20 kişi gözaltına alındı. Çok sayıda adrese yapılan baskınlarda aramalar devam ediyor.
Anahtar Kelimeler:
İstanbul HDP
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.