İstanbul'da Çifte Uyuşturucu Operasyonu

  Sinan BİLGİLİ/İSTANBUL, ()  İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği 2 ayrı operasyonda 73 kilo 370 gram esrar, 650 gram ectasy hap, 2 ruhsatsız tabanca 12 mermi ele...

05 Ekim 2014 Pazar 14:44
İstanbul'da Çifte Uyuşturucu Operasyonu






 

Sinan BİLGİLİ/İSTANBUL, ()  İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği 2 ayrı operasyonda 73 kilo 370 gram esrar, 650 gram ectasy hap, 2 ruhsatsız tabanca 12 mermi ele geçirildi.
İlk operasyon 2 Ekim günü Bağcılar'da düzenlendi. Bir ihbar üzerine inceleme başlatan ekipler uyuşturucunun depolandığı eve baskın düzenlendi. Baskında 60 kilo 370 gram esrar, 2 tabanca, 12 mermi ve hassas terazi ele geçirildi. M.A ve İ.A'nın yakalanması için çalışmalar sürüyor. İkinci operasyon ise yine aynı gün Fatih'te düzenlendi. Bir eve düzenlenen baskında 13 kilogram esrar ele geçirildi. S.K ve A,B gözaltına alındı. Bu sırada çevredeki 10 kadar vatandaşın polise saldırdığı belirtildi. Saldırı sonrası Yusuf B. gözaltına alındı. Emniyete getirilen Yusuf B'nin kasten adam öldürmek ve dolandırıcılık suçlarından kesinleşen cezaları sonrası 2 yıldır arandığı öğrenildi. S.K ve Yusuf B. tutuklandı. A.B ise serbest bırakıldı.

(FOTOGRAF)

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.