İznik'te yazlıkta uyuşturucu operasyonu, 1 gözaltı

İZNİK(Bursa), () - BURSA’nın İznik İlçesi’nde, polis tarafından yazlık bir eve gerçekleştirilen operasyonda, 100 gram metamfetamin ele geçirildi. Uyuşturucu maddeyle ilgili bir kişi gözaltına alındı. İznik Emniyet Müdürlüğü...

23 Şubat 2015 Pazartesi 15:10
İznik'te yazlıkta uyuşturucu operasyonu, 1 gözaltı






İZNİK(Bursa), () - BURSA’nın İznik İlçesi’nde, polis tarafından yazlık bir eve gerçekleştirilen operasyonda, 100 gram metamfetamin ele geçirildi. Uyuşturucu maddeyle ilgili bir kişi gözaltına alındı.
İznik Emniyet Müdürlüğü ekipleri daha önce üzerinde 15 gram metamfetamin ele geçirilen ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan 42 yaşındaki İ.K.'nin sahil yolu üzerindeki kiralık evine baskın düzenledi. İ.K.’nın evinde ve 16 FCG 17 plakalı otomobilinde yapılan aramada, ilaç sektöründe kullanılan ve sentetik uyuşturucuların en tehlikelisi olduğu bildirilen 100 gram metamfetamin ele geçirdi.
Gözaltına alınan İ.K. ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.


FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.