Uyuşturucu parası için otomobil çalan 3 kişi tutuklandı

Ömer ŞULUL/ ŞANLIURFA, () – ŞANLIURFA’da, uyuşturucu parasını temin etmek için 10 otomobili çaldıkları ve parçalayarak sattıkları iddiasıyla yakalanan 3 şüpheli tutuklandı. Şanlıurfa’da, çeşitli tarihlerde park halindeki...

26 Ocak 2015 Pazartesi 15:16
Uyuşturucu parası için otomobil çalan 3 kişi tutuklandı






Ömer ŞULUL/ ŞANLIURFA, () – ŞANLIURFA’da, uyuşturucu parasını temin etmek için 10 otomobili çaldıkları ve parçalayarak sattıkları iddiasıyla yakalanan 3 şüpheli tutuklandı.
Şanlıurfa’da, çeşitli tarihlerde park halindeki otomobillerin çalınmasıyla ilgili çalışma yürüten Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, çalınan araçların bazı parçalarının Evren Sanayi Sitesi'ndeki bir işyerinde olduğunu belirledi. Bunun üzerine işyerini ve buraya araç parçalarını getirdiği saptanan şüphelileri takibe alan polis, çaldıkları bir otomobili parçalamaya getiren 3 kişiyi suçüstü yakaladı. İşyerinin deposunda da parçalanmak için tutulduğu tahmin edilen çalıntı 2 otomobil bulan polis, Ali O., Metin K. ve Abuzer Yaşar K.'yı gözaltına aldı.
Asayiş Şube Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan 3 şüpheli, otomobilleri uyuşturucu parası temin etmek için çaldıklarını ileri sürdü. Sorgulamalarının ardından adliyeye çıkarılan 3 şüpheli nöbetçi mahkemece tutuklandı.
FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.