UZMAN ÇAVUŞ İNTİHAR ETTİ

ADANA, () - ADANA'da Jandarma Uzman Çavuş 22 yaşındaki Murat Cığşar, beylik tabancasıyla başına ateş ederek yaşamına son verdi. Van'da görev yapan ve 7 ay önce memleketi Osmaniye'nin Kadirli İlçesi'nde Gökçe Cığşar ile evlenen Murat...

09 Aralık 2014 Salı 19:07
UZMAN ÇAVUŞ İNTİHAR ETTİ






ADANA, () - ADANA'da Jandarma Uzman Çavuş 22 yaşındaki Murat Cığşar, beylik tabancasıyla başına ateş ederek yaşamına son verdi.
Van'da görev yapan ve 7 ay önce memleketi Osmaniye'nin Kadirli İlçesi'nde Gökçe Cığşar ile evlenen Murat Cığşar, birliğinden izin alıp bugün Adana'na geldi. İddiaya göre, merkez Seyhan İlçesi Yeşilyurt Mahallesi'nde oturan arkadaşının yanına giden Murat Cığşar, eşi Gökçe ile sorunlar yaşadığını anlattı. Bu yüzden bunalıma giren Cığşar, uyumak için geçtiği odada başına beylik tabancasıyla ateş etti. Arkadaşlarının çağırdığı sağlık ekiplerinin müdahale ettiği uzman çavuşun öldüğü belirlendi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Cığşar'ın cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.