Cinayet sanığı: Yüzüme tükürünce kendimi kaybettim

Gürkan YILMAZ/KASTAMONU, () - KASTAMONU'nun Taşköprü İlçesi'nde, 40 yaşındaki İbrahim Kaya'yı tabanca ile öldüren 73 yaşındaki Mustafa Horozcu'nun tutuklu yargılanmasına başlandı. İbrahim Kaya'nın, kendisini eşiyle ilişki...

06 Ağustos 2015 Perşembe 12:37
Cinayet sanığı: Yüzüme tükürünce kendimi kaybettim






Gürkan YILMAZ/KASTAMONU, () - KASTAMONU'nun Taşköprü İlçesi'nde, 40 yaşındaki İbrahim Kaya'yı tabanca ile öldüren 73 yaşındaki Mustafa Horozcu'nun tutuklu yargılanmasına başlandı. İbrahim Kaya'nın, kendisini eşiyle ilişki yaşamakla suçladığını ileri süren Horozcu, "Hakaret ve küfür etti. Yüzüme tükürüncü kendimi kaybettim" dedi.
Geçen 21 Nisan'da ilçedeki kahvede meydana gelen olayda İbrahim Kaya ve Mustafa Horozcu tartıştı. Horozcu, tartışma sırasında tabancasını çıkararak Kaya'ya ateş etti. İbrahim Kaya öldü, Mustafa Horozcu tutuklandı.
'Kasten adam öldürme' suçundan tutuklanan Mustafa Horozcu, Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesi'nde ilk kez hakim karşısına çıktı. Kaldığı cezaevinden video konferans sistemiyle duruşmaya katılan sanık Horozcu, İbrahim Kaya'nın, kendisini eşiyle ilişki yaşamakla suçladığı bu yüzden kahveye gelip tepki gösterdiğini söyledi. Horozcu, şöyle konuştu:
"Önce hakaret ederek küfürler etmeye başladı. Sonra yüzüme tükürünce kendimi kaybettim. İlk olarak ayaklarına ateş ettim. Daha sonra kalkarak benimle boğuşmaya başlayınca tabanca tekrar ateş aldı ve öldü. Üzgünüm. Böyle olsun istemezdim."
Duruşma, tanıkların dinlenmesi için ertelendi. 

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.