Gaziantep'te BBP il binasının kapısı kırıldı, eşya dağıtıldı

Metin Faruk TAMER/ GAZİANTEP, () - GAZİANTEP'te, Büyük Birlik Partisi (BBP) il binasına kapısını kırarak giren kişi veya kişiler, eşyaları dağıtıp kaçtı. Parti binasından hırsızlık yapılmadığını söyleyen BBP...

18 Ağustos 2015 Salı 13:21
Gaziantep'te BBP il binasının kapısı kırıldı, eşya dağıtıldı






Metin Faruk TAMER/ GAZİANTEP, () - GAZİANTEP'te, Büyük Birlik Partisi (BBP) il binasına kapısını kırarak giren kişi veya kişiler, eşyaları dağıtıp kaçtı. Parti binasından hırsızlık yapılmadığını söyleyen BBP yöneticileri, olayın aydınlatılmasını istedi.
Atatürk Bulvarında bulunan BBP il binasına, hafta sonu gelen görevliler, parti binasının giriş kapısının kırık, içerideki eşyaların da dağınık olduğunu fark edince durumu polise bildirdi. İhbar üzerine parti binasına gelen polisler, parmak izi çalışması yaptı. Parti görevlileri de yaptığı araştırmada kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kapısı kırılarak girilen parti binasında herhangi bir eşyanın çalınmadığını tespit etti.
BBP Merkez Karar Yürütme Kurulu üyesi İhsan Kaya, kapılarının kırılarak eşyalarının dağıtılmasına ilişkin olayın aydınlatılmasını isteyerek, "Siyasi olarak bu denli hassas bir süreçte parti il binalarına birilerinin girmesinin düşündürücü. İçeride çalınacak değerli bir şey yok. İçeri girenlerin her tarafı aradıkları fakat bir şey almadan gittikleri anlaşılıyor. Bizim bu konu ile ilgili endişelerimiz var. Kim bizim partimize neden girdi? Bu soruların cevaplarını bekliyoruz. Emniyet yetkilileri bu konuyu aydınlatmalı" dedi.
Polis, olaya ilişkin incelemesini sürdürüyor.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.