Kahvehanede silahlı kavga: 1 ölü

Hüseyin DOĞAN/TAŞKÖPRÜ(Kastamonu), () - KASTAMONU'nun Taşköprü İlçesi'nde 73 yaşındaki Mustafa H., kahvehanede bilinmeyen bir nedenle tartıştığı 40 yaşındaki İbrahim Kaya'yı tabanca ile başından vurarak öldürdü. Olay, saat 16.00...

21 Nisan 2015 Salı 17:31
Kahvehanede silahlı kavga: 1 ölü






Hüseyin DOĞAN/TAŞKÖPRÜ(Kastamonu), () - KASTAMONU'nun Taşköprü İlçesi'nde 73 yaşındaki Mustafa H., kahvehanede bilinmeyen bir nedenle tartıştığı 40 yaşındaki İbrahim Kaya'yı tabanca ile başından vurarak öldürdü.
Olay, saat 16.00 sıralarında Karasait Mahallesi 4 Nolu Sokak'ta bulunan kahvehanede meydana geldi. Mustafa H. ile İbrahim Kaya, iddiaya göre bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Kavgaya dönen olayda Mustafa H., yanındaki tabancasını çıkarıp İbrahim Kaya'ya ateş ederek kaçtı. Başına isabet eden kurşunla ağır yaralanan İbrahim Kaya, Mustafa H.'nin peşinden gitmek için dışarıya çıktığı sırada kaldırıma yığıldı. Haber verilmesiyle gelen 112 Acil Servis ekibinin ilk müdahalesinden sonra Taşköprü Devlet Hastanesi'ne kaldırılan İbrahim Kaya, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Polis, kaçan Mustafa H.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.