Özgecan'ın katil zanlılarına ağırlaştırılmış müebbet istendi (2)

SUÇLARI: CANARVARCA, EZİYET ÇEKTİREREK ÖLDÜRMEK Cumhuriyet Savcısı Ayhan Akyol tarafından hazırlanan iddianamenin mahkemece kabul edilmesi durumunda Ahmet Suphi Altındöken, babası Necmittin Altındöken ile arkadaşı Fatih Gökçe, 'Canavarca...

09 Nisan 2015 Perşembe 19:49
Özgecan'ın katil zanlılarına ağırlaştırılmış müebbet istendi (2)






SUÇLARI: CANARVARCA, EZİYET ÇEKTİREREK ÖLDÜRMEK
Cumhuriyet Savcısı Ayhan Akyol tarafından hazırlanan iddianamenin mahkemece kabul edilmesi durumunda Ahmet Suphi Altındöken, babası Necmittin Altındöken ile arkadaşı Fatih Gökçe, 'Canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme, bir suçu gizlemek veya başka bir suçun delillerini gizlemek, ya da yakalanmamak amacıyla öldürme, başka bir suçu işleyememekten kaynaklanan infialle öldürme, nitelikli cinsel saldırıya teşebbüs, cinsel sahiple kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istemiyle yargılanacaklar.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.