COSMED ile güzel bir cilt hayal değil

COSMED Ultrasense Renk Düzenleyici CC Krem, cildinizi nemlendirip UV koruması sağlarken içerdiği mineral renk pigmentleriyle cilt problemlerinin görünürlüğünü azaltılmasına yardımcı oluyor.

05 Aralık 2016 Pazartesi 09:36
COSMED ile güzel bir cilt hayal değil






COSMED ile güzel bir cilt hayal değil

Sağlıklı bakım herkesin hakkı parolasıyla yola çıkan COSMED, Ultrasense Renk Düzenleyici CC Krem ile güzel bir cilt vadediyor. Ultrasense Renk Düzenleyici CC Krem, yatıştırıcı etkisiyle kızarıklıkları gideriyor, nemlendiriyor, cilt tonu eşitliyor.


COSMED, cildinde daha pürüzsüz, canlı ve aydınlık bir görünüm isteyenler için Ultrasense Renk Düzenleyici CC Krem’i öneriyor. COSMED Ultrasense Renk Düzenleyici CC Krem, cildinizi nemlendirip UV koruması sağlarken içerdiği mineral renk pigmentleriyle cilt problemlerinin görünürlüğünü azaltılmasına yardımcı oluyor. Hassas cilde sahip kişilerin rahatlıkla kullanabileceği CC krem, içerdiği etken maddeler sayesinde cilt bariyerini onarıyor, kılcal damar hassasiyetini önlüyor ve yatıştırıcı etkisiyle kızarıklıkları da gideriyor. Kolay emildiği için yağlı his bırakmayan CC krem, makyaj altı bazı olarak kullanıma da uygun. Göz çevresi hariç tüm cildinize kullanabileceğiniz ürünün açık ve orta ton renk seçenekleri bulunuyor.

COSMED’in uluslararası standartlardaki güvenilir ürünleri yetkili eczaneler ve Watsons mağazalarında satışa sunuluyor.

COSMED hakkında:

COSMED, 2009 yılında insanların kendilerini daha bakımlı ve mutlu hissetmelerini sağlayacak güvenilir çözümler sunma vizyonuyla kurulan bir dermokozmetik markası. 1984 yılından bu yana faaliyet gösteren Deren Kimya bünyesinde ve firmanın ikinci kuşak yöneticilerinden Deren Öztürk tarafından yaratılan marka, “Ülkemizde de yerli ve kaliteli bakım ürünleri yapılabilir” iddiasını kanıtlamak üzere yola çıktı. COSMED’in her bir ürünü, güçlü ve uzun araştırmalar sonucunda, dünya standartlarında üretiliyor; eczacı ve dermatologların tavsiyeleriyle son kullanıcıya ulaşıyor. Ürünler kaliteli, sağlıklı, güvenilir ve etkili oluşlarının yanı sıra ulaşılabilir fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. COSMED, cinsiyet ya da yaş farkı olmaksızın, sağlıklı bakımı herkese ulaştırmayı amaçlıyor. Markanın 2015 yılı itibariyle saç, cilt, vücut ve güneş koruması alanlarında toplam 39 ürünü bulunuyor.
Anahtar Kelimeler:
COSMED
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.