Lig'in bitimine üç hafta kala Şampiyonluğunu ilan eden sarılacivertliler için formalite maçı olan Akhisar maçı beklendiği gibi oldu.
   Fenerbahçeli futbolcular kafalarında Lig'i geçen hafta bitirmişler. Oynanacak son üç maç onlar için angarya.Tipik hazırlık maçı havasında bir maç oynandı.
   Oysa Ersun Hoca bu maça kalede Mert, defansta Bekir orta sahada Mehmet Topuz.Selçuk gibi isimlere ilk onbirde yer verdi. Gördük ki bu takımda aksayan tek oyuncu var.Mehmet Topuz. İlk yarıda yenilen goller onun hatasından geldi.Oysa bu maç onun için önem taşınmalıydı.Transfer arifesinde kendisine şans bulan oyuncuların bu sanşlarını iyi değerlendirmeleri lazım. Mehmet Topuz bu sezon kendisine verilen sanşları değerlendirmede yeterli olmadı.Daha fazla çalışması lazım.Bu formayı hak etmek için.
   İkinci yarıda oyuna Gökhan Gönül ve Mehmet Topal  girdi. Oyun değişti. Fenerbahçe tek kale oynamaya başladı. Ancak yenilen iki gol kolay kolay kapatılmadı.
   Uzun Lig maratonunda bitine üç hafta kala şampiyon olan takımı çok fazla eleştirmek te haksızlık olur.Bileklerinin hakkıyla,alın terleriyle,rakiplerine kök söktüre söktüre Şampiyon oldular.Bırakalım da bir maçta haylazlık yapsınlar.Dersi kaynatsınlar, pardon maçı kaynatsınlar.
   Aslında maçın en önemli hareketi Akhisarlı futbolculardan geldi. Takımlar sahaya çıkarken Şampiyon takımı hep birlikte alkışladılar.Akhisar Teknik Direktörü Hamza Hamzaoglu'da tebrik etmek lazım.Süper bir takım yapmış.Imkanları bu kadar.Bu imkanlarla ancak bu kadar başarı gelir. Tebrikler Hamza Hoca.Şampiyon olmuş kadar oldun. Gerek hareketlerin, gerek sportmenligin ve en önemlisi teknik direktörlüğün ile tebrikler. Başta Şampiyon Fenerbahçe olmak üzere Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor bu sahadan galip ayrılmadılar.
  Fenerbahçe'ye gelecek olursak.Hakları. Şımarmakta, maçı kaytarmakta hakları. Zira Şampiyon onlar. Onların artık akılları bu Lig'de değil. Transfer ve alacakları ücretlerde.
  Önümüzdeki hafta evlerinde oynacakları maçta bu farkı kapatırlar ve Şampiyon taraftarlarına hakettikleri kutlamaları yaparlar.Evet tüm sarılacivertliler haftaya pazar  Kadıköy'de buluşmak üzere.

Şampiyonluğu doya doya kutlamaya.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.