Çıtır Sevgili


Nedense aşk dendiğinde, sevgili dendiğinde, tatlı kaçamaklar dendiğinde hep olgun erkek kafamda… ( bedenimde demiycem daha… Henüz oraya gelmedim :))) Sabırlı olun )
Adam gibi adam…
Erkek adam dediğin…
Hakkını veren adam
Çok hoş adam…  Yani adam eşittir yaşı biraz olmuş adam. Aklı başına oturmuş adam, parası cebine yerleşmiş adam, işi gücü yaka kartı olmuş adam, nerede nasıl davranacağını bilen adam, içtiği zaman dal gibi sallanmayan, ağzı bozulmayan adam…. Ehhh cevherini de iyi kullanabiliyorsa o da bonusu olan adam :))) Kim istemez….

Öle demeyin ama!
Hemen bi örnek mesela…
Evet böle bi adam var diyelim herşeyi güzel, tutuyor gel gelelim pısırık.  Anasının ağzına bakan derler ya öle işte!…Gittiiii gittttiiiiii canım adam… Gitti o aslanlar gibi herif bitti. Çizdi karizmayı işte… Çünkü hiç bir hatun buna eyvallah diyemez, diyemiyor. Anacım senin cevherin kaç cm olsa ne yazaaaaar, tahtın bahtın olsa ne yazar…. Git at kendini boğazdan :) çünkü hep sorun hep sorun… Ya kadınları unutucan rahip olucan, ya da anacığının dizinin dibinde oturucan :)
Ne oldu şimdi o olgun yaşa pöhh! elimizde patladı :)

Şu sıralar pek bi moda olgun hatunların çıtır (adam) diyeyim bari de kendimi iyi hissedeyim :)  adamlara takılması…Yanii çoğaldı mı, zaten çoktu da ben mi uzaktım, ya da artık ben de mi sıcak bakıyorum bilemiycem :) ama konumuz o yani. Konumuz kaleci :)))

Ben bir benzetme yaptım. Avokado benzetmesi :)) çıtır adamlara,  sanki henüz olgunlaşıpta hafif içinden yumuşamamış avokado gibi diyorum. Kuru ve sıkı olur ya olmamış avokado… Öle sanki onlar :) tamam kaslar maslar boy pos ama nedense o adam şeyi yok yani… İşte ! şey…öle…kem küm… Anlayan anladı yaaa öfff :) ( bu utanmaz kızı utandırmaya çalışmayın bakalım :D )

Utanılacak bi şiiler yazıyorsam, utanılacak şeyler yapılmaz o zaman.  Hıııh! böle de lafı gediğine koyarız :)

Daha neler görücez dedikçe uçuklatan şeyler görmeye başladık. İlk orkid reklamlarını hatırlıyorumda rahmetlik annanemin dedikleri hala çınlıyor kulaklarımda. Namus artık bitti demişti. Aramayın namus mamus demişti cık cık yapa yapa. Namus keşke bütün dünyanın bildiği orkid olayının sebebinde yatsaymış diyorum. Hiç olmazsa yaratılışın kanunu. Kadın olmanın bedensel fonksiyonu tıpkı doğum gibi diyorum. Çalmak çırpmak, bir sürü insan hakkı yemek, kandırmak, dolandırmak, umut hırsızlığı yapmak, duygularla oynamak, bunların içine allahı karıştırmak, dini inanışları çıkarlara göre silah yapmak, insanı insana kırdırmak, insanın özeline el atmak, kulak atmak, göz atmak…..ve daha bilmediklerimiz bunlar namuslu olduğumuz yerler çok şükür :( Orkid yok  bu saydıklarımın içinde rahat uyu sen annanecim. Orkid yani namussuzluk bi tek reklamlarda. ….yaaa..neyse neyse neyse. Ben çıtırlara dönsem kendimi daha iyi hissedicem :( Sinirlerim yine fokurduyor….

Vallahi çıtırlar sizin olsun ben olmuş adam severim o kadar….İki kere iki eşittir dört gibi  bu bende…Eli kolu, bacağı dolgun olacak bir adamın, kılları olacak göğsünde … Ne o öle şey gibi ney gibi? Hıh yolunmuş tavuk gibi. Hangimiz kadın hangimiz adam!  (çok da kıllı olmasın anacım sevmiyorum ben öle ayı gibi. İşin yoksa sağda solda yatakda kıl topla dur, hele banyo da çıldır. Benim küçük kardeşim ne çekiyor o ayı postundan. Puşt!  bir de beni arayıp dalga geçmez mi. Abla hayvanları sevenler derneği bu yıl benim kıllarımdan ördükleri kazağı sana hediye edeceklermiş :)) Yazık karısına yaa… )
Neyse ayıcıkı boşverelim adamımı anlatıyorum :) seni sardığında senden uzun, senden geniş olacak ki kadın kuytucuğuna girsin adamının. Güvende hissetsin kendini. Elleri pençe gibi olmasa da güçlü olsun. Sevişirken çok önemli o parmakların birbirine kenetlenmesi ve sımsıkı olması. ( Bazı çıtırlar güçlü…hakkını yemiyelim şimdi :D)  

Saç olacak adamda. O la cak. Olacak vallahi de tillahide :) ve kadın parmaklarını geçirecek o adamın saçları arasına. Çekicek kendine doğru. Kadının da haşin olduğu an olmalı parmakların saçlara dolandığı an. Dalgalı ya da kıvırcık saç allah vergisi şanssa,  uzun olsa da rahatsız etmez. Ama düz saçlıysa adam, çok uzun olmamalı bence. Anlamını yitiriyor adamlıktan sankim :) düz saç kısa olduğu zaman anlamınca iş görür. Geniş omuz olacak…geniş geniş şöölee….Kadınını kaplayacak yorgan gibi.

Bak bakalım çıtır bamyalara öle mi…çoğu cılız ayol….adamın sevişesi varsa da vaz geçer. Pardon kadının demeliyim :) Sesi oturmuş olucak adamın. Adam gibi ses vericek. Konuşunca tınısı içini gıcıklayacak kadının. Mıknatıs gibi çekecek kadını kendine. Arzu uyandıracak :)))  ( ben susuyorum artık :D)
Şimdi dünya tatlısı bir gey arkadaşım var. Onun ki malum çıtır. Çocum ne buluyorsun diyorum kıl yok tüy yok yün yok….ay kııız ne bileyim tazecik işte diyor :)
Ama acayip iyi tanıyor erkeği çok kadınsı bir ruh taşımasına rağmen. Ballandıra ballandıra anlatıyor bana çıtırların farkını. Sonra da bana bak kız şimdi seninde hoşlanasın tutar rakip olmayalım taliplerimize, yolarım vallahi o saçlarını diyor :)))

Bir arkadaşım da  çok uzun yıllardır çıtırı ile mutlu mesut yaşıyor. Çok da güzel bir hatun oysa. Aralarında yaklaşık on beş yaş fark var. Benim iki tane erkek kardeşim olduğu için sanıyorum muştur ki :) o yaşta olan ya da civarı olan tüm erkekler kardeşim sanki. Tanıdığım bir çok ünlü  arkadaşımda çıtırla…bunun gibi bir çok duyuyor, görüyorum. Yani benimle aynı yaşta olması bile bana uzakken gariptir ki,  konu önüme, içime düştü. Ah! kaleci yaktın beni :)

Dudaklar da çok önemli kardeşim. Ben mesela öpüşemem öle çatadanak. Sigara içmeyecek, dudakları çekici ve dolgun olacak, en önemlisi hijyen olacak. Dişleri porselen gibi tertemiz olacak. Bi de adam öpüşmesini bilecek. Bi le cek…
Engin deniz hissi verecek kadının dudaklarını kavrayınca. Kalbin anahtarı dudaklarda takılı bence.
Kadın denize dalar gibi dalmalı, yüzmeli, alıp başını gitmeli kalbe doğru o dudaklarda.
Dönüyorum gey arkadaşıma….ay valla kız çok önemli dudaklar.
Bir kere biri olmuştu hayatımda dalyan gibi gıcır gıcır ama gel gör ki kurbağa çıktı dudaklar. Kurbağa gibi ne mok yediği belli değildi. Yazık etti kendine. Yok anacım yok ben bile yapamam öpüşmesini bilmeyenle.
( Bak sen hanımefendiye :) o bile dudağının kıymetini biliyor :)
 
Şimdi bu etrafta ki amcamlar iki kuruşu var diye genç kız avına çıkıyorlar ya!  benim tepemi attırıyorlar…(hoş orada bir tek onlar kabahatli değil ) acaba diyorum kadınlar da öcünü bölemi alıyor :( çıtır avı :)))

Bence bu tehlikeli bir konu değil, hepimizin içinde olduğu bir konu. Tanık olduğu, ya da yaşadığı belki….

Davul dengi dengine çalmıyor artık ne yazık ki! çünkü değerler değişti….davullar değişti. kaygılar korkular değişti, tohumlar değişti, tohumlar değişince hormonlar değişti…
Beklentiler değişti, dengeler iyice değişti, inançlar çıkarlara göre değişti, kişiliğimiz paraya göre değişti, kimliğimiz, yaşamda ki duruşumuz adamına göre değişti….

Bilmiyorum artık ben de değişir miyim :))) çıtır avına çıkar mıyım…. :))
Ah kaleci ahh!!! senden ötürü be yaaa…. :))))

Okuyan gözlerinize,
hop hop eden yüreğinize,
puh terbiyesiz diyen dillerinize sağlık :)))
Sizi seviyorum….

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.