24. Kalite Kongresi, Türkiye Kalite için toplanıyor

Kalite Kongresi 24. kez İstanbul'da toplanıyor. KalDer'in düzenlediği ve TÜSİAD ile birlikte ortak düzenlediği kongreye katılım bu yıl daha da yüksek.

15 Kasım 2015 Pazar 20:57
24. Kalite Kongresi, Türkiye Kalite için toplanıyor







24. Kalite Kongresi, Türkiye Kalite için toplanıyor

Hayatın her alanında kalite bilincini yaymayı hedefleyen Türkiye Kalite Derneği Kalder'in öncülük ettiği Kalite Kongresi 24. kez İstanbul'da toplanıyor. Aylardır yoğun bir hazırlık sürecinin ardından İstanbul Kongre Merkezi'nde Salı günü başlayacak olan 24. Kalite Kongresi 2 gün sürecek.

MÜKEMMELLİĞE YOLCULUK


24. Kalite Kongresi'nin bu yılki teması Mükemmelliği Sürdürmek olarak belirlendi. Bu yıl 25. yılını kutlayan Türkiye’deki kalite çalışmalarının öncüsü olarak bilinen Türkiye Kalite Derneği, Türkiye'nin en büyük yatırımcı Sivil Toplum Kuruluşu TÜSİAD ile birlikte düzenleyeceği 24. Kalite Kongresi'ne iş ve siyaset dünyasının ünlüleri geliyor.

Oturumlara Türkiye'nin dört bir yanından gelecek olan yatırımcılar kalite ve mükemmelik sürecinde deneyimlerini kongrede paylaşacak.

iyigunler.net'in de sponsorları arasında yer aldığı 24. Kalite Kongresi öncesi açıklama yapan KalDer Yönetim Kurulu Başkanı A. Hamdi Doğan, “Gümüş yılımızı kutladığımız bu özel organizasyonda günlük monotonun dışına çıkarak durup düşünecek, geride bıraktığımız 25 yılı değerlendirerek önümüzdeki yılın öngörüleriyle büyük resmi görmeye çalışacağız” dedi.

KalDer 25. Yaşını Kalite Kongresi’nde kutlayacak Toplantıya katılan herkesi 17-18 Kasım’da İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan 24.Kalite Kongresi’ne davet eden A.Hamdi Doğan, “Geleneksel olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da kongrenin ikinci gününde ödül kazanan mükemmel kurum ve kuruluşlarımızı açıklayacağız.

Herkesi 18 Kasım’daki 23. Türkiye Mükemmellik Ödül Töreni’ne davet ediyorum. Türkiye Mükemmellik Ödülü alan kuruluşlar, entellektüel sermaye varlığı, yenilenmeye açık ve yaratıcılığı özendiren yaklaşımları ile kalıcılık mesajı verirken, finansal başarılar kadar insan kaynağı tercihlerinde de ön plâna çıkıyorlar. Bu özellikleri de onların mükemmeli yaşadıklarına dair en güzel kanıtlardır.” dedi.

Cansen Başaran - Symes: Bu birliktelikten gururluyuz Türk sanayicisinin gücünü artıran Türkiye Mükemmellik Ödülleri’nin temelini KalDer ile birlikte atmaktan gurur duyduklarını ifade eden TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran - Symes ise 25 yıldır toplam kalite bilincini yaymak için çalışan KalDer’i başarılı ve öncü çalışmalarından dolayı kutladı. Bilgi ve rekabet çağında mükemmellik kavramının daha fazla önem kazandığını ve buna yatırım yapan firmaların kazançlı çıktığını söyleyen Cansen Başaran - Symes, “KalDer doğru stratejilerin belirlenmesinde önemli bir anahtar.

İşdünyasının başarılı örneklerini öne çıkararak kalite yolculuğunun başındaki firmalar için rol model belirliyor. O nedenle yaptıklarını çok önemsiyor ve destekliyoruz. Belki bugün burada kalite kavramını tanımlamamız pek mümkün değil. Ancak, şunu biliyoruz ki kalite hayatın her alanında. Kalite ile ilgili herşeyi 17-18 Kasım’da düzenlenecek Kalite Kongresi’nde dinleyeceğiz, tüm işdünyasını bekliyoruz” diye konuştu.

Son Güncelleme: 15.11.2015 22:05
Anahtar Kelimeler:
Kalite Kongresi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.