Fenerbahçe beraberlik serisine devam ediyor
   Lig yarışında aldığı kötü sonuçlarla erken kopan ve artık formalite maçları oynayan sarılacivertliler Gaziantepspor deplasmanından 1 puanla dönüyor.
   Advocaat sağ bekte İsmail sol bekte Van Der Wiel,orta göbekte Neustadter ve kalede Fabiona ile başladı.Geçen haftanın formsuz oyuncusu Souza’yı yedekte tutarak, Advocaat Mehmet Topal'ın yanına Ozan ve Alper’i tercih etti.   İlk yarıda sarılacivertliler diğer maçlarına oranla daha istekli göründüler.Ancak acemice bir golle mağlup duruma düştüler.Golden sonra oyuna ağırlığını koydular ve Lens ile durumu eşitlediler.
   İkinci yarı bambaşka bir maç seyrettik.Sahada adeta yürüyen birbirleriyle pas yapamayan,duran bir Fenerbahçe izledik.Sahada ayakta kalan üç oyuncu vardı.İsmail,Lens ve Alper.Diğer oyuncular maç bitse de gitsek modundalar.
   Teknik direktör Advocaat zaten kafasında bitirmiş teknik direktörlüğü.Maçlardan sonra yaptığı kritiklerle adeta bir spor yorumcusu olmuş.Oyuncularına güveni yok.Oyuncuların da teknik direktöre güveni yok.Maç berabere kaybedecek bir şeyin kalmamış.Sahanın iyilerinden Alper’i oyundan alıyor yerine defans ağırlıklı Souza’yı oyuna sokuyor. Advocaat kafasında bitirmiş.Takımın başında kalması artık hiçbir faydası yok.Advocaat biran önce kendisinin takımla yollarının ayrılmasını açık açık belli ediyor.
   Fenerbahçe lig yarışından artık tamamen koptu.Ligin sonlarında kümede kalmaya çalışan takımlara karşı galibiyeti bulunmayan Fenerbahçe sadece kupada iddiası bulunuyor.Bu Fenerbahçe için ciddi anlamda bir sorundur.Uzun yıllardır Fenerbahçe bu duruma hiç düşmemişti.Geçen hafta yönetim bu konuda radikal kararlar alması beklenirken hala beklenilmesi yanlış.Yönetimin bu akşamdan itibaren Advocaat ile anlaşarak yollarını ayırmaları gerekmekte.Bu durumun devamı artık yönetim hatası olacaktır.
   Bu anlayış ile devam ederlerse kupa da hayal olacak.
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.