Fenerbahçe bu kadar

   Fenerbahçe içinde yaşadığı sorunlardan arındığı ve Milli maç arasındaki 2 hafta toparlanma sürecine rağmen değişen bişey yok.

   Teknik direktör Cocu ile doku uyuşmazlığı devam ediyor.Lig başlayalı 9 hafta olmuş sahada yürüyen gol yollarında başarısız bir Fenerbahçe seyrediyoruz.Kimse kimseyi kandırmasın Başkan Ali Koç başta olmak üzere taraftarlar da takımın bu oyunundan memnun değiller.

   Geçen seneki Fenerbahçe mumla aranıyor.Bunun hiçbir mazereti yok.Ne parasızlık ne yeni yapılanma.Bunun karşılığı yanlış teknik ekip seçimi ve yanlış oyuncu transferleri.

   Sivasspor maçına sol açıkta İsmail ile başladı Cocu.Maça kötü başlayan Ayew’e uzun süre tahammül etti.Mehmet Ekici ile değiştirdi.Mehmet Ekici oyuna girince oyun hareketlendi.Ancak ne varki Mehmet Ekici yine sakatlandı oyunu bırakmak zorunda kaldı.(Mehmet Ekici’nin bu sakatlıkları artık klasik oldu.Bir futbolcu bu kadar çok sakatlanmaz)

   Fenerbahçe’de iki oyuncu sahada kötünün en iyisi oldular.Eljif Elmas ve Frey.Her ikiside ellerinden geleni ortaya koydular.Forvette şans bulan Soldado en kötü maçın oynadı.Bu haliyle bu kadroda yer alamaz.Kenar yönetime adeta beni oynatmayın diye elinden geleni yaptı.

   Fenerbahçe Sivas deplasmanında 1 puanla dönüyor.Bu sezon deplasman maçlarında sadece 1 gol atabilen Fenerbahçe lig yarışına erken veda etti.(Bu sezon 9 haftada sadece 6 gol atabildiler.Bugüne kadar seyrettiğimiz en kötü Fenerbahçe)Ve değişen bişey yok.Ne bir taktik ne bir oyun anlayışı ne de oyunu almak adına bir hırs.

   Fenerbahçe haftaya Ankaragücü ile evinde oynayacaklar.Ama görünen köy kılavuz istemiyor.Bu kadro bu teknik ekiple sarı lacivertlilerden gerçek Fenerbahçe’yi beklemek şu an için uzak bir ihtimal.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.