Fenerbahçe şaşırtmadı



    UEFA Grup maçında Manchester United deplasmanına çıkan sarılacivertliler taraftarlarını şaşırtmadılar.Nasıl şaşırtabilirler ki.Son haftalarda takımın oyunu oyuncuların performansı ortada.
    Son yıllarda seyrettiğimiz en formsuz Fenerbahçe’yi seyrettik.Fenerbahçe teknik direktörü Advocaat maça defans ağırlıklı bir kadro ile çıkarak önce beraberlik dedi.
    Dörtlü defansın önüne Mehmet Topal,Souza ve Neustadter’i onların önüne Alper ve Volkan ve en ileride Robin Van Persie ile maça çıktı.
   Ancak bu hesapları defans oyuncularının acemi hataları sonucu boşa çıktı.Simon Kjaer,Martin Skrtel,Hasan Ali,Şener  uyumsuz bir defans sergilediler.Ve iki defans oyuncusu Kjaer ve Şener’in hataları sonucu yaratılan iki penaltı ile bir anda 2-0 yenik duruma düştüler.Yine Skrtel’in acemice hatası yüzünden ilk yarı sonucu 3.cü golü kalelerinde buldular.Kalede Volkan hiçbir varlık gösteremedi.Eski günlerini mumla arattı.
    Özellikle çok şey beklenen Souza ,Mehmet
Topal,Neustadter,Alper istenilen oyunlarını oynamadılar.Volkan Şen bal yapmayan arı gibi kendi kendine birşeyler yapmaya çalışıyor.Ama sonuç yok.İlerde Robin Van Persie çok yalnız kaldı.Ve doğal olarak etkili olamadı.
     İkinci yarıda da değişen birşey olmadı maçta.Manu şık bir gol daha atarak farkı 4’ e çıkardı.Sonuçta maçta hiçbir varlık gösteremeyen Fenerbahçe güçlü ancak eski günlerini arayan Manu karşısında farklı bir yenilgi aldı.Fenerbahçe’nin tek golünü ise Hollandalı yıldız Roben Van Persie’den geldi.
  Fenerbahçe’de artık bir takım şeylerin değişmesi kaçınılmaz oldu.Çünkü sıkıntı oyuncularda değil.Takımda özgüven yok.Oyuncularda kendilerine güven kalmamış.Bu durum da yönetimsel hataların sonucu.Yönetim en kısa sürede bu konuda radikal karar almalı.Basında yazdığı gibi 2017 Mayıs ayında yapılacak bir kongre (Ne kadarı doğru bilmiyoruz.Zira kulüpten bu konuda resmi bir açıklama yapılmadı.)çok geç kalınmış bir adımdır.Fenerbahçe son yıllarda hiç bu kadar etkisiz bir futbol oynanamamıştı.Bugüne kadar Fenerbahçe taraftarı yönetimini deplasmanda istifaya davet etmemişti.Bu gerek yönetim gerek,taraftarlar ve gerekse Fenerbahçe’ye yakışır bir durum değil.
    Ve etkin tedbirler alınmazsa bu futbolcularla devam etmek imkansız hale gelecektir.Taraftar artık sabretmiyor.Geçen Alanspor maçında oyunculara tepkisini gösterdi.Dün akşam da Manu maçında aynı tepkiyi arttırarak gösterdi.Fenerbahçe böyle devam ederse yakında trübünde seyirci bulamayacak. Oysa  Fenerbahçe oynadığı her maçta stadı doldururdu.
    Evet artık tüm gözler yönetimde.Fenerbahçe’nin yararına alacakları kararı bekliyor.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.