Fenerbahçe turu garantiledi
   Lig’de aradığı başarılı sonuçları elde edemeyen Fenerbahçe Türkiye Kupası çeyrek final maçında zorlu rakibi Kayserispor’u deplasmanda farklı yenerek tur kapısını araladı,hatta garantiledi.
   Fenerbahçe uzun bir aradan sonra ideal onbiri ile sahada yer aldı.Lig maçında farklı yenildiği Kayserispor karşısında son derece kontrollü olarak oyuna başlayan sarılacivertliler bu sefer kanatları çok iyi kullandılar.Şener ve Hasan Ali kanatları çok iyi kullandılar.Orta sahada Mehmet Topal ve Alper son derece istekli ve başarılı oyunları ile takımlarına katkı sağladılar.Lens bu gece uzun zaman sonra beklediğimi futbolunu oynadı.Fernadao’ya attırdığı golde de çabukluğu ile futbol zekasını birleştirdi.
   Forvette Fernandao istediği topları alınca ve golü de atınca daha istekli ve oyuna daha fazla katkısı oldu.Souza son maçlarda ki etkisiz futbolunun yerini görev adamı kimliği almış.
   Kayserispor son maçlarını hep farklı kazanan başarılı bir takım.Golü yedikleri dakikaya kadar da iyi futbol oynadılar.Gol pozisyonunda tecrübesizliklerinin kurbanı oldular.Topu takip etmediler ve kalelerinde golü gördüler.Golden sonra doğal olarak maçı kendi lehlerine çevirmek için daha çok ileri çıktılar oyunu ileride kurmaya çalıştılar.Fakat bunu yaparlarken defanslarında açıklar vermeye başladılar.Ve kalelerinde golleri gördüler.
   Fenerbahçe zor günler geçiriyor.Alınan başarısız sonuçlar hem takımı ,hem teknik heyeti,hem yönetimi zorluyor.Taraftarın baskısı da çabası.Lig ve avrupa yolunda havlu atan sarılacivertliler için bu sene tek teselli kupa olacak.Bu nedenle son derece önem taşıyan bu maçı farklı kazanan Fenerbahçe kupada çok ciddi bir adım attı ve büyük bir hata yapmazlarsa turu geçtiler.Başakşehir,Akhşisar Belediyespor maçı galibini beklemeye başladılar.

   
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.