Fenerbahçe’den taraftarına yeni yıl hediyesi
   Fenerbahçe her zaman zor geçen Trabzonspor deplasmanını farklı skorla geçerek (3-0) ilk yarıyı 31 puanla tamamladı.
   Fenerbahçe maça Hasan Ali Kaldırım,Van Persie hastalığı nedeniyle Skrtel kart cezası nedeniyle ilk onbirde direk oynayan 3 as oyuncusundan yoksun çıktı.Ancak sol bekte Hasan Ali Kaldırım yerine oynayan İsmail Köybaşı ,Hasan Ali Kaldırım’ı aratmadı.Keza Skrtel yerine oynayan Neustadter yerini yadırgamadı.Forvette ise Van Persie yerine Sow kadroda yer buldu.
   Maça baktığımızda ilk 20 dakika Trabzonspor daha önde oynadı.Hatta bir şutları da direkten dışarı çıktı.Maçın kırılma anı 29.dakika oldu.Sarılaciverlilerin atağında kaleye giden topu Yusuf elle kesince hem takımınım alehine bir penaltı yarattı hemde kırmızı kartla oyun dışı kalarak maçın neredeyse başında takımını 10 kiş bıraktı.
   Bu dakikadan sonra Trabzonspor oyundan düştü.10 kişi kalınca sağ kanattan Lens öldürücü bindirmelerini yapmaya başladı.Ve bu ataklardan ikinci golde geldi.Lens’i seyretmek gerçekten zevk veriyor.Attırıyor atıyor.Futbol adına ne gerekiyorsa yapıyor.Geçen maçta 2 asist bu maçta 2 asist bir gol.
   Trabzonspor’da Ersun Hocanın işi zor.Takım olarak oyuncular isteksiz,formsuz inançları yok.Nasıl maç kazanacaklar.Bu kafa yapıları ile çok zorlanırlar.
   Fenerbahçe’ye dönecek olursak,tecrübeli hoca Advocaat maçtan önce yaptığı açıklamada maçta ilk yarım saatte bir gol istediğini söylemişti.Bunu elde edince ,hele birde rakibi 10 kişi bırakınca Advocaat’ın bir istediği fazlasıyla oldu.Oyunu bu dakikadan sonra Fenerbahçe istediği gibi oynadı.Fenerbahçe 1-0 öne geçince bu skoru bizim ligimizde koruyan en iyi takım.Hele hele maç 2-0 olunca Fenerbahçe’den maç almak neredeyse imkansız.
   Volkan Demirel’e bu maçta çok fazla top gelmedi.Gelen şutlarda antreman niteliğindeydi.Zayıf ve etkisiz.
   Fenerbahçe geçen sene olduğu gibi bu senede Trabzonspor’u Hüseyin Avni Aker’de farklı bir skorla yenerek (Geçen sene de 4-0 yenmişti) yoluna kayıpsız devam etti.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.