Polisi Şişle Yaralayan Şüpheli Yakalandı

Fatih KARAÇALI/ADANA, ()-ADANA'da kimlik soran polis memuru Uğur Demirci'yi şişle yaralayan 36 yaşındaki Abdulkadir Büyük yakalandı. Merkez Seyhan İlçesi'nin Kocavezir Mahallesi'nde 26 Ekim'de meydana gelen olayda, Güven Timi'nde görevli...

01 Kasım 2014 Cumartesi 17:18
Polisi Şişle Yaralayan Şüpheli Yakalandı






Fatih KARAÇALI/ADANA, ()-ADANA'da kimlik soran polis memuru Uğur Demirci'yi şişle yaralayan 36 yaşındaki Abdulkadir Büyük yakalandı.
Merkez Seyhan İlçesi'nin Kocavezir Mahallesi'nde 26 Ekim'de meydana gelen olayda, Güven Timi'nde görevli polis memuru Uğur Demirci, Güney Kuşak Bulvarı'nda yağma, uyuşturucu ticareti yapmak, hakaret, hırsızlık ve yaralama gibi birçok suçtan kaydı bulunan Abdulkadir Büyük'ün hareketlerinden şüphelenerek kimlik kontrolü yapmak istedi. Kimliğini vermek istemeyen Abdulkadir Büyük, polis memuru Demirci'ye bir işyerinden aldığı kebap şişi ile saldırdı. Büyük, Demirci'yi sol koltuk altından yaralayarak kaçtı. Yaralı polis, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Abdulkadir Büyük'ü yakalamak için çalışma başlatan polis, zanlının evine 3 kez baskın düzenledi. Büyük'ün gidebileceği yerleri araştıran ekipler, zanlının Saydam Caddesi üzerinde bir kahvehanede olduğunu belirledi. Güven Timi ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonla Abdulkadir Büyük yakalandı. Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen zanlı, sorguya alındı.


FOTOĞRAF

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.