Hyaluronik Asit Serum Nedir? Ne İşe Yarar?

Cilt bakım ürünlerinin içeriğinde sık sık yer alan Hyaluronik Asit, özellikle cildin nem tutma kapasitesini arttırmaya destek olarak cildin genç ve gergin kalmasına yardım eder.

17 Şubat 2019 Pazar 00:43
Hyaluronik Asit Serum Nedir? Ne İşe Yarar?






Hyaluronik Asit Serum Nedir? Ne İşe Yarar?

Kısaca HA olarak bilinen Hyaluronik Asit, vücudun her dokusunda bulunur ve belirli hayati aktivitelerin gerçekleştirilmesine destek verir. Hyaluronik Asit’in bilinen bazı önemli faydaları; eklem ağrılarının tedavisi, bağ dokusu bozukluklarını engellemesi, cilt yaşlanmasını azaltması ve bağışıklık sistemini güçlendirmesidir.

Cilt bakım ürünlerinin içeriğinde sık sık yer alan Hyaluronik Asit, özellikle cildin nem tutma kapasitesini arttırmaya destek olarak cildin genç ve gergin kalmasına yardım eder. Cildin pürüzsüz ve yumuşak bir doku kazanmasına destek verir. Her yaştan ve her cilt tipinden kişilerin kullanımına uygun olan Hyaluronik Asit, hassas ve akneye eğilimli cilt tiplerinde de etkisini göstermektedir. Akne problemleri yaşayan cilt tiplerinde akne izlerinin tedavisine yardımcı olduğu gözlenmiştir. Cilt yüzeyinde onarıcı bir etki sağlayarak akne izlerinin ve akne sorunlarının iyileşmesinin yanı sıra ince çizgi ve kırışıklık gibi yaşlanma belirtilerinin de azaltılmasına destek olur. Cilt üzerindeki irin ve iltihabi problemlere karşı cildin savunmasına yardım eder. Kullanıldığı ilk andan itibaren cildinizin taze, nemli ve pürüzsüz bir görünüm kazanmasına destek verir.

Hyaluronik Asit Serum, cildinize yoğun ve derinlemesine nem vermeye destek olarak cildinizde nem kaybı nedeniyle oluşan hasarların yanı sıra ince çizgi ve kırışıklık gibi durumların da önüne geçmenize yardımcı olur. Serumlar özellikle 30 yaş ve üstü kişiler için geliştirilen cilt bakım ürünleridir. Çünkü yaş ilerledikçe Hyaluronik Asit üretimi yavaşlar. Bebeklerde &100 oranında Hyaluronik Asit bulunur bu da neden bebek gibi cilt tabirini kullandığımızı açıklamaktadır. Hyaluronik Asit üretiminin yavaşlamasıyla cilt yüzeyinde kuruluk, sertlik, hassasiyet gibi farklı sorunlar meydana gelebilir. Bunun sonucunda da cilt canlı ve parlak görünümünü kaybederek daha mat ve cansız bir görünüme dönüşür. Hyaluronik Asit Serum, cildin nemlendirilmesinden önce uygulanarak, cildin nem tutma kapasitesini arttırmanın yanı sıra cilt yüzeyinde meydana gelen ince çizgi ve kırışıklık gibi yaşlanma belirtilerinin de giderilmesine yardım eder. Cildin dolgun ve dinamik bir görünüm yakalamasına destek verir. Güneş gibi faktörlerle cilt yüzeyinde oluşan leke ya da ton farklılıklarının da açılmasına yardımcı olur. Cildin ipeksi bir yumuşaklık kazanmasına destek vererek cilt dokusunun pürüzsüzleşmesine de yardım eder.

Organik ürün kullanımının önemine daha çok dikkat ettiğimiz bu günlerde saf Hyaluronik Asit içeren cilt bakımı ürünlerini nasıl bulabiliriz? Özel ve dost formüllerle geliştirilen Hyaluronik Asit İçeren Serumların yanı sıra Hyaluronik Asit İçeren Kremler’den bazılarını yazının devamında bulabilirsiniz.

SkinCeuticals markasının Hyaluronik Asit Yoğunlaştırıcı İntensifier ürünü, serum şeklinde sunulmuş bir ürün olup içerisinde yer alan Saf Hyaluronik Asit ile cildinizdeki Hyaluronik Asit seviyesini arttırmaya yardımcı olur ve cildinizin nem açısından dengelenmesine, pürüzsüz ve canlı bir doku kazanmasına destek verir. Son teknolojilerle geliştirilen formülünde yer alan Meyan Kökü ve Mor Pirincin Botanik Özleri gibi bileşenleri ile cildinizin sıkı bir görünüm yakalamasına ve bu sayede de daha dinamik görünmenize yardım eder. Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun olarak geliştirilen ürün ilk kullanımdan itibaren cildinizde gözle görülür farklar yakalamanız için destek verir.

Peter Thomas Roth markasının Su Drenaj Hyaluronik Asit Serumu, içerik olarak oldukça güçlü bir Hyaluronik Asit seviyesi ile geliştirilmiştir. Ürünün %75 gibi ciddi bir oranda Hyaluronik Asit seviyesine sahip olmasının yanı sıra cildin nem seviyesini arttırmasına ve arttırılan bu nem seviyesinin korunmasına da yardım eder. Güçlü bileşenler ile zenginleştirilen formülü ile cildin pürüzsüz bir doku kazanmasına destek verir. Formülünde yer alan Çinko, Bakır, Magnezyum, Demir gibi bileşenler sayesinde hassas cilt tiplerinden akneye eğilimli cilt tiplerine kadar tüm cilt tiplerinde kızarıklıkların iyileşmesi, erken yaşlanma belirtilerinin azaltılması, akne izlerinin iyileşmesi ve akne probleminin azalması gibi etkileri gözlenmiştir.

Daha önce de belirttiğimiz gibi 30 yaş üstü kişiler için geliştirilen serumlar cilde nemlendiriciden önce uygulanarak cildin nem desteğine güçlü bir takviye imkânı sunarlar ancak serumlar tek başlarına yeterli olmaz. Bu nedenle serumların arkasından mutlaka nemlendiricilerinizi de uygulamanız gerekmektedir. Hyaluronik Asit’in cildimiz için önemini öğrendikten sonra Hyaluronik Asit İçeren Kremler kullanmayı isteyebilirsiniz. Kolaylıkla ve güven ile tercih edebileceğiniz Hyaluronik Asit İçeren Kremler ’den bazılarını aşağıda bulabilirsiniz.

Institut Esthederm Intensive Hyaluronic Cream, formülünde yer alan Hyaluronik Asit ile cildinizi güçlü bir şekilde nemlendirmeye destek vermenin yanı sıra yaşlanma belirtilerinin de azaltılmasına ya da yok olmasına yardım eder. Cildin nem kaybetmesine engel olmaya çalışarak gün boyunca nem açısından dengeli bir cilt yüzeyi elde etmenize destek olur. Hafif ve yumuşak dokusu ile cilt tarafından hızlı bir şekilde emilmenin yanı sıra cildinizin anında daha parlak ve ışıltılı bir görünüm yakalamasına yardım eder.

Lierac Premium markası da ürünlerinde sık sık Hyaluronik Asit’in güçlü etkilerinden yararlanır. Hyaluronik Asit içeren kremlerinden Lierac Premium Cream Day Night Voluptuous Cream, hem gündüz hem de gece bakımına uygun olarak geliştirilmiş olup formülünde yer alan Hyaluronik Asit’in yanı sıra siyah çiçekler, siyah orkide, siyah gül ve siyah gelincik sayesinde güçlü bir anti-aging etkili kremdir. Cildinizin daha dolgun bir görünüm yakalamasına destek vererek ince çizgi ve kırışıklık görünümünün azaltılmasına yardım eder. Güçlü nemlendirici etkisi ile cildinizin yumuşak, pürüzsüz ve dinamik bir görünüm yakalaması için çabalar.

Siz  de tercih ettiğiniz bakım ürünlerindeki Hyaluronik Asit özelliğine dikkat ederek cildinizin istediğiniz görünümü kazanmasına kuvvetli bir etkide bulunabilirsiniz. Pek çok ürünün https://www.narecza.com/hyaluronik-asit-iceren-urunler buradan bulabilirsiniz.

Son Güncelleme: 18.02.2019 07:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.