90 yıldır dinliyor bıkmadan usanmadan….
O utandı halinden siz utanmadınız vaad vermekten!!!

Onurla gururla şerefle adını söylediğimiz, nefes aldığımız yollarında yürüdüğümüz şimdilik maalesef siyasetin çirkin sözleri ile andığımız Ankaramız… Bu da yetmezmiş gibi yerel seçim savaşın da yarış demiyorum özellikle savaş Ankara’ya hizmet edenlerin değil, Ankara’yı ranta çevirenlerin ili olsa da bizim gönlümüzde “Yolların denize çıkmasa seni seviyoruz Ankara” dediğimiz Başkentimizin Başkent oluşu ve 90 yıllık bir tarihin cumhuriyetin ev sahibi.  90 yıl önce inşa edilen Dünyaya namını duyuran koca bir başkent ve günümüz.
Çok konuşan ama boş konuşanların şehri aslında…


Tüm Türkiye’yi ağırlayan ama memnun edemeyen ilimiz demek kafi ….

Tarihi sözde, yaşam tarzı sözde, siyaseti de sözde saklı. Herkesin herkese söz verdiği ama tutmadığı mavi boncuk dağıtan tarihi ile onurlu siyaseti ile bozulan şehir.  Artık işini halletmek isteyenlerin konaklama merkezi kısmen çıkarcıların desek yalan olmaz.
Kurban bayramında kurban fiyatlarından çok siyasetin kurbanlarını konuşmak lazım.
Mansur Yavaş gitti ….
Turgut Altınok gitti …
Daha nice isimler gelir gider….
Geriye ne kaldı  ?
Yeni yetişen bir siyasetçi atağı maalesef yok. Hep vaat hep vaat !!!!
Aslında Ankara’da siyaset yok desek…
Yerel seçim sürecinde hangi adaya sorsanız parti ayırmaksızın hepsi Genel Başkandan tam gaz almış aday peki Ankara için ne yapacaksınız sorusuna cevap ?
Sözde herkesin cevabı var duyun ama inanmayın !!!
Şimdi hep sözler veriliyor, onu yapacağız , bunu yapacağız gerçekten Ankara için bir şey yapmak istiyorsanız Başkan olmadan yapılamıyor muydu diye sormamak içten değil?
Nasıl bir koltuktur oturmadan hizmete geçilmiyor.
Ya şimdi Herkes Başkentin 90 yıl dönümünü kutluyor !!!! Ankara Ağlıyor siz kutlayın bakalım…
Hazır siyaset ateşi hareketli yanarken Ankara için bugüne kadar ne yapıldığını sorgulayan kaç kişi var ?
Sokaklarında polisler, yollarında araçların jantlarını yamultan çukurlar, bil boardların da belediyelerin yaptıkları reklam afişleri bak ben çalışıyorum dedirten…
Hangi meydanında şenlik görüntüleri var, Ankara kültürünü tanıtan resim sergisi dışında ne yapılıyor.
Yıldan yıla boy gösteren 90 yılın buluşturduğu reklam siyaseti !!!!
İşte 90 yıllık tarih yazan koca bir Cumhuriyetin ev sahibi meydanın bile yokken toprakların ranta dönmüşken sende bu seçimde anlatılan masalları tarih raflarına yaz.
Nasılsa Hep vaat hep vaat!!!!

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.