Fenerbahçe 20 yıl aradan sonra 

   Bu akşam oynanan maçı Galatasaray kazanmadı.Ersun Yanal elleriyle yaptığı hamlelerle verdi.Son dört haftadır ısrarla Jailson inadı Fenerbahçe’yi hem lig yarışından etti hem de 20 yıllık Kadıköy büyüsünü bozdu.

   Bunun tek sorumlusu Ersun Yanal.Başka kimse bu sonuçtan kendine pay çıkarmasın.Herkes söyledi.Herkes yazdı.Ersun Yanal inatla Jailson dedi.Her zaman yazdık.Fenerbahçe Jailson ile maça 1 penaltı kaybetmiş olarak başlıyor.Bu inat neden.Bu ısrar neden.

   Maça Galatasaray daha iyi başladı.Önde oyunu kurdular.Önde baskı yaptılar.İlk dakikalarda golleri de kaçırdılar.Fenerbahçe ve Ersun Yanal seyrettti.İlk golü Fenerbahçe buldu ama Galatasaray buna cevap vermekte geçikmedi.

   Ersun Yanal sayesinde Fatih Terim 1999 yılından bu yana ilk defa Kadıköy’de derbi kazandı.Yirmi yıldır sahasında yenilmeyen Fenerbahçe Galatasaray’a yenildi.Ersun Yanal herhalde artık benden bu kadar der kenara çekilir.

   Fenerbahçe bu sene şampiyonluk yarışından kopmasının sebebi, başta Ersun Yanal olmak üzere kalede Alpay’da ısrarı defansta Jailson inadı ve Tolga’dan vaz geçememesi.

   Fenerbahçe yönetimi koskoca bir sezonu bu ısrar nedeniyle heba etti.Yazık taraftara.Yazık izleyene.Yönetim artık başta Ali Koç olmak üzere önümüzdeki sezon için tedbirlerini almalı.Fenerbahçe hiç bu kadar ezik olmamıştı.Hiç bir zaman en kötü gününde bile yenilmemişti.Başaranları tebrik etmek lazım.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.