Fenerbahçe artık kazanırken futbolu keyif veriyor

   Fenerbahçe evinde oynadığı Kayserispor maçını hem bol gollü hem güzel futbolu ile süsledi.Teknik Direktör Erol Bulut bu maçta ilk onbirde yeni transfer Attila Szalai defansın göbeğinde oynattı.

   Maça Fenerbahçe beklediğim gibi önde bastı.Üçüncü bölgede oyunu kurarak Kayserispor’un oyun alanını daralttılar.Özellikle Ozan,Gustavo,Pelkas müthiş performansları ile göz doldurdular.Thiam attığı gol yaptığı asist ile geceye damgasını vurdu.Geceye damgasını vuran bir diğer olayda Fenerbahçe, daha önce 586 olan bir maçtaki en fazla başarılı pas sayısını, 629’a çıkardı ve yeni bir rekora imza attı.

   Karşılaşmayı baştan sona üstün götüren sarılacivertliler Kayserispor’a kalelerinde şut atma şansı bile vermediler.Kalede Altay en rahat maçını tamamladı.

   Fenerbahçe her geçen gün futbolunun üstüne koyarak geliyor.Güzel futbollarını gollerle süslüyorlar.Bu gecenin esas kazancına gelirsek;

   Bu akşamın en büyük kazancı Attila Szalai.Tam nokta atışı.İlk maçında müthiş sakin ve hatasız oynadı.Uzun zaman sonra Fenerbahçe defansında izleyenlere oh dedirtti.

   Süper Lig’in ilk yarısını Fenerbahçe lider Beşiktaş’ın ardından ikinci tamamladı.Ancak bu uzun maratonda Fenerbahçe bu kadar zengin kadrosu ve oyun anlayışı ile şampiyonluğun en büyük adayı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.