Fenerbahçe derbiye hazır

   Fenerbahçe son derece kritik olan Başakşehir karşılaşmasını kazanıp lig yarışına ortak olunca, evinde Alanyaspor’u kolay geçti.

   Kolay diyoruz ama maçın başında Alanyaspor eline geçirdiği fırsatları değerlendirebilse o kadar da kolay olmayacaktı.

   Sarılacivertliler maça alışılmışın dışında bir kadroyla çıktılar.Valbuena ilk onbirde yer alırken, Dirar ilk defa yedek soyundu.

   Fenerbahçe ilk yarıda iki gol buldu.Ancak geçen hafta oynadığı futboldan eser yoktu.Kapanan rakibi karşısında oyunu çözemediler.Sürekli orta sahada yan paslarla rakibin açığını aradılar.

   Ancak kapanan Alanyaspor buna imkan vermedi.Gol kişisel başarıdan geldi.Golden sonra Alanyaspor oyun disiplininden kopmadı.Ancak Fernandao ikinci golle oyunu çözdü.

   Fenerbahçe geri dörtlüsü bir türlü oyunu geriden ileriye dönük kurup rakip alana taşımakta başarılı olamıyor.Hala sarılacivertlilerde defans sos veriyor.Çok basit hatalar yapmaya devam ediyorlar.

   Fenerbahçe kendi evinde daha stresli bir futbol oynuyor.Oysa seyirci avantajı elinde, ancak erken gol bulma isteği takımı sıkıntıya sokuyor.

   İkinci yarıda daha iyi bir Fenerbahçe seyrettik.Oyuna daha hakim oyunu rakip defansa yıkan ve gol yollarında sayısız pozisyon yakalayan bir oyun sergilediler.Ve üçüncü golü de penaltıdan günün başarılı ismi Giuliano’nun ayağından kazandılar.

   Fenerbahçe haftaya deplasmanda son derece kritik bir derbi maçına çıkacak.Eminim Aykut Hoca bu akşamki kadro ile bu maça çıkmayacaktır.

   Derbilerin nabzını iyi analiz eden tecrübeli hoca son derece farklı bir futbol anlayışı ile bu maça hazırlanacaktır.

   Fenerbahçe Beşiktaş maçından puan, puanlarla çıkarsa şampiyonluğun en büyük adayı olur.Tek zor maçı Galatasaray maçı kalıyor geriye o da zaten kendi evinde.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.