Fenerbahçe Ersun Yanal’la bu kadar

   Fenerbahçe taraftarı hiç üzülmesin.Bu sonuçların tek sorumlusu kendileri değil, başta yönetim kurulu olmak üzere Ersun Hoca bu sonuçların en büyük nedeni.

   Fenerbahçe en kolay geçeceği ve şampiyonluk yarışında iddialı duruma geleceği maçı Ersun Yanal’ın yanlış tercihleri sonucu kaybetti ve şampiyonluk yarışına erken veda etti.

   Ersun Yanal geçen hafta başta olmak üzere geçtiğimiz diğer haftalardan hiç örnek almamış.Jailson ile maça başlaması bunun en güzel örneği.Jailson geçtiğimiz haftalarda ve özellikle geçen hafta Alanyaspor maçındaki iki net penaltı yaratan hatalarından sonra yine aynı mevkide oynattı.

   Bu ne jailson’un hatası nede diğer futbolcuların.Tamamen Ersun Yanal’ın hatası.Jailson’un o mevkide oynayamayacağını hala görmemekte Ersun Hoca ısrar ediyorsa diyecek söz yok.Yine aynı şekilde Tolga Ciğerci haftalardır formsuz.Ve hala ilk onbirde.Sezon başından beri sol bek olmadan oyanamak.Sağ bek olmadan haftalarca oynamak.Defans göbeğinde Jailson diye ısrarcı olmak.Bunlar ne taraftarın ne de yönetimin hatası.Ersun Yanal koca bir seneyi kalede Altay'ı kazanma adına, defansta Jailson inadı adına,sağ bekte Dirar ısrarı, sonucu ortaya çıkan tablo bu.Fenerbahçe tarihinde ilk defa kalasinde 12 maçta gelen ilk topun gol olduğu bir sezonu yaşıyor.

   Fenerbahçe taraftarı hiç üzülmesin koca bir sene Fenerbahçe’nin bariz hataları ile kaybedildi.Sorumlu olanlar umarım sezon bitmeden sorumluluklarını yerine getirirler.Koskoca Fenerbahçe’yi lig yarışında şampiyonluktan başkası rahatlatmaz.Fenerbahçe bu oyun anlayışı ile asla şampiyon olamaz.Haftalar önce bunun sinyali verildi.Ama teknik heyet ısrarla yanlışa devam ettiler.

   Sonuçta Fenerbahçe taraftarı umut la başladıkları ve kesin favori oldukları bir sezonu daha kaybettiler.Şimdi Galatasaray maçını kazansan ne olacak, kaybetsen ne olacak.Giden gitti.Bu taraftarı Fenerbahçe yönetimi çok arar. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.