Fenerbahçe evinde mutlu

  Fenerbahçe Kayseri deplasmanında kaybettiği üç puandan sonra evinde oynadığı Kasımpaşa maçını zorlanmadan kazandı.

   Maça seyirci desteği ile hırslı ve istekli başlayan sarı lacivertliler maçın henüz balında Ozan ile kazandıkları penaltı ve Vedat’ın penaltı golü ile öne geçtiler.Erken gelen golden sonra oyunu rölantiye almaya çalışan Fenerbahçe kalesinde golü gördü.

  Golden sonra tekrar oyuna ağırlığını koyan Fenerbahçe kazandığı ikinci penaltıdan Vedat ile öne geçmeyi başardı ve devre arasına galip girdi.

   Emre’nin sakat olmasından dolayı orta alanda zorlanan Fenerbahçe’de son iki maçtır aksayan oyuncu Rodrigues oldu.Rodrigues bu futbolu ile bu takımda oynayamaz.Çok formsuz bir hafta iyi oynuyor 3 hafta sahada yok.Sahada kaldığı sürede oyunda ne yaptığı belli değil.Takımı 10 kişi oynatıyor.Ersun Hoca ikinci yarıda bunu farketti ve 

oyundan aldı, yerine Dirar’ı oyuna aldı.Bu dakikadan sonra Fenerbahçe’nin sağ kanadı oyuna ağırlığını koydu.

   İlk yarı sonunda gereksiz itirazdan sahada 10 kişi mücadele eden Kasımpaşa beraberlik golünü de ikinci yarının başında köşe vuruşundan buldu.Ama Serdar Aziz golün hemen ardından yine bir konser atışından sarı lacivertlileri öne geçirdi.

   Fenerbahçe evinde seyircisi ile kazanmasını biliyor.Ve farklı oynuyor.Bunda en büyük etken seyirci.Adeta takımı ile sahada oynuyorlar.Vedat akşamın yıldızı oldu.Attığı iki golle hem takımının galibiyetinde önemli rol oynadı hemde rakibin ataklarının önlenmesinde etkili oldu.Ozan Tufan’da görevini gayet iyi yaptı.Defansta Serdar ve Zanka artık uyum içersinde oynuyorlar.Tolga oyunda kaldığı sürede görevini eksiksiz yaptı.

   Lig yarışında Fenerbahçe Kasımpaşa’yı yenerek son derece önemli üç puanı skor olarak olmasa da oyun olarak çok zorlanmadan aldı.Ve yoluna devam ediyor.Fenerbahçe deplasman maçlarında da iç sahadaki hırsını ve oyun disiplinini uygulayabilirse şampiyonluk yarışında bir iddiası olur.

   Mlli aradan sonra Fenerbahçe Yeni Malatya deplasmanına gidiyor.Buradan alacakları sonuç Lig yarışında son derece değerli olacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.