Fenerbahçe hem futbolda hem baskette güldü. . .

   Sarı-Lacivertliler haftanın son iş gününde iki önemli sınavdan geçtiler.
   Önce futbol Takım'ı Erciyesspor'la oynadı, ardından basket Takım'ı Bayern Münih'i evinde ağırladı.
   Futbol maçından pek anlatılacak birşey yok. Takım bıraktığımız yerden devam ediyor. İzleyenleri sıkıntı dolu dakikalar yaşatıyorlar.
   Maça temkinli Başlayan Erciyesspor istediğini rakibine kabul ettirdi. Klasik orta saha Mücadelesi içinde geçen maçta Sarı-Lacivertliler gol pozisyonu üretmekte çok zorlandılar. Emre Kyut, Emenike beklenen futbolu oynamayınca doğal olarak Sarı-Lacivertliler maçta istedikleri sonuca gitmekte zorlandılar.
   Maçın ilk yarısında dişe dokunur gol pozisyonu üretemediler. Rakibin oynamak istediği oyunu adeta kabul ettiler.
   Ikinci yarıda da değişen bir durum olmadı. Oyuna Alper girince biraz hareketlenen Sarı-Lacivertliler rakibin hatasından buldukları penaltı golü ile üç puanı aldılar.
   Penaltı evet penaltıydı. Ama ya olmasaydı. Maçın aslında hakkı beraberlikti. Şans sarılacivertlilere güldü.
   Fenerbahçe'de teknik kadro her geçen gün geriye gidiyor. Alper oyuna daha önce alınması gerekirken neden beklendi anlamak mümkün değil. Kyut Günü'nde degıl neden vaktinde değiştirilmez. Emenike keza öyle. Anlamak gerçekten mümkün değil. Teknik kadro çok geç oyuna müdahale ediyor. Her zaman şans yanında olmaz Sarı-Lacivertliler'in. Her geçen hafta takım oyundan Düşüyor.
   Sonuçta üç puanı aldılar. Tebrik ederiz.
   Ama esas tebrik basket Takımı'na. Kocaman bir alkış. Yürekleriyle , oynadılar hakederek Bayern Münih'i 87-81 gibi bir skorla yenerek yollarına devam ettiler. Kimse Basket Takımı'na laf etmesin.
Teknik kadrosu Avrupa'nın en iyisi, oyuncular öyle olunca işte keyifle izlenen, Hakkı'yla galip gelen  bir takım ortaya çıkıyor. Taraftar keyifle maç seyrediyor. Keyif alıyor. Yakında futbol seyircisi yavaş yavaş basket Maçlarını daha çok tercih etmeye başlarsa kimse şaşırmasın. Zaten bu maçın biletleri bir hafta önceden tükenmişti.
  Fenerbahçe Taraftarları hafta sonuna hem futbolda hem baskette galip gelerek rahat giriyorlar. Darısı diğer takımlarımızın başına.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.