Fenerbahçe ışıl ışıl

Fenerbahçe kendi evinde seyircisiz oynadığı Akhisar maçını hiç zorlanmadan farklı skorla geçti.
   Sarılacivertlilerin bu sene rakiplerine nefes aldırmadığı ligde bir şey dikkat çekmeye devam ediyor.
   Bu sene Fenerbahçe'ye karşı galip gelmek istiyorsan onlardan daha fazla koşacaksın ve onlardan daha fazla inanacaksın.Liğin başından bu yana inanmış bir Fenerbahçe ve rakiplerine göre sahada daha fazla pas yapan koşan bir Fenerbahçe var.
   Akhisar liğin güçlü takımlarından.Yabana atılır gibi değil. Ama Fenerbahçe maça öyle bir başladı ki rakibi öyle bir presle sahasına mahkum etti ki maç sonucu daha maçın başında belli oldu.
   Akhisar daha maçın başında bir de on kişi kalınca yapacakları bir şey kalmadı.
   Fenerbahçe için seyirci cezalı oynadıkları maçta rahat bir galibiyet aldılar. Emenike ilk onbirde yer alırken rakibi adeta ceza sahasına kilitledi.
   Fenerbahçe'de Caner'in yokluğu hissedildi. Bir de iyi gününde olan bir Meireles hissedildi. Caner'in yerine forma giyen Hasan Ali bekleneni veremedi.Caner'in maç içindeki o bindirmelerini yapamadı.Buna rağmen Fenerbahçe maçı çok farklı skorla almayı bildi.
   Fenerbahçe'de kaleci Volkan'a da çok iş düşmedi.Emenike ,Sow ve oyuna ikinci yarıda giren Webo maça damgasını vurdu.
   Maçın ilk yarısında Kyut'ın kaçırdığı penaltı önemli idi. Ama Emenike ilk yarıda imdada yetişti ve Fenerbahçe ilk yarıyı önde kapadı.
   Ikinci yarıda ardı ardına gelen goller ile de maçı kolaylıkla almasını bildi. Fenerbahçe için bu sene Lig beklenenden kolay geçiyor. Zengin kadrosu ve deneyimli teknik direktörü ile tarih yazmaya devam ediyorlar.
   Yazımızın başında belirttik.

Rakipler için Fenerbahçe maçları hiç kolay değil. Onlardan bir fazla koşacaksınız ve daha fazla pas yapacaksınız. Yoksa Fenerbahçe'yi yenmeyi hayal bile etmeyin.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.