Zor maç olacağı kesindir.Beşiktas mutlak puan puanlar almak için sahaya bilinçli ve hazırlıkı çıktı.
   
Fenerbahçe fazla zorlanmadan maçı kazanma derdine düşünce ilk golü kalesinde gördü. Gökhan Gönül'ün maç konsantrasyonu sıfır olunca ve Volkan maça iyi konsantre olmayınca Fenerbahçe kalesinde hiç beklemediği golleri gördü. Buna ilave Meireles'in gereksiz ve amaçsız hareketi sonrası gördüğü kırmızı kart maça damga vurdu.
Fenerbahçe rahat kazanacağı maçı zora soktu. Meireles'in bu kaçıncı hatası oldu. Ülkemize  gelene kadar kart dahi görmemişti. Ne değişti de bu kadar kart meraklısı oldu.Takımını son derece lazımken yalnız bırakıyor hemde en önemli maçlarda.
Ersun Hoca tanıdığımız Ersun Hoca ise Meireles'in kolay kolay artık takıma koymaz.
   Maçın ilk yarışının berabere biteceğini tahmin edenler yanıldı. Volkan öyle bir hata yaptı ki evlere şenlik ve ilk yarı Beşiktaş'ın galibiyeti ile sona erdi.
   Ikinci yarıda eksik Fenerbahçe adeta Beşiktaş'a sahayı dar etti. Öyle pres yaptı öyle bir futbol oynadı ki izleyenlere yenil ama böyle oyna dedirtti.Sonunda kendi sahasında maçı öyle kazanmayı hayal eden Beşiktaş defans yaparak maçı kurtarmaya çalışmaları sonuç vermedi. Onlarda on kişi kaldılar.
   Maç ondan sonra başladı.Fenerbahçe oynadı Beşiktaş seyretti.Ve sonunda hakeme rağmen Fenerbahçe beraberliği yakaladı.
   Hakeme rağmen dedik. Hakem maçın ikinci yarısında oyunun kontrolünü iki takım için kaybetti.
   Fenerbahçe bu sene başka ,süper olmuş bu maç ve diğerleri Fenerbahçe çok iyi.hakederek maçı oynadılar.
    Tebrikler Ersun Hoca artık Fenerbahçe senin istediğin takım.Iyi şeyler yapıyorlar. Bu akşamki Fenerbahçe maçı kaybetse bile Fenerbahçe seyircisi oynanan oyundan memnun. Keyif aldı.Ikinci yarı süper bir top oynayan Fenerbahçe bu oyun karşısında aciz kalan Beşiktaş.
   Biliç'in işi zor bu takım kolay kolay istenilen düzeye gelmez. Sen rakinin on kişi galipsin ve koskaca ikinci yarı sahanda ezik oynuyorsun ve maçı berabere bitiriyorsun. Tam rakibini yakalayıp puan farkını kapatacakken kaçırdıklarınlarına bak.
   Beşiktaş bu anlayış ve zihniyetleri başa oynaması çok zor.
   Karşısında inanmış ve gole doymayan bir Fenerbahçe var. Liğde bu Fenerbahçe'yi zorlayacak rakip yok.
   Sonuçta tebrikler Ersun Hoca,Tebrikler Fenerbahçe bileğinizin hakkıyla yolunuza devam ediyorsunuz.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.