Fenerbahçe istediğini aldı


  Avrupa kupası maçlarında zorlu rakibi Fevenoord ile karşılaşan Fenerbahçe 18.dakikada Emenikeni’in attığı golle rakii 1-0 yenerek liderlik koltuğuna oturdu.
   Feyenoord zorlu rakipki bu sezon tüm maçlarını kazandı.Buraya da böyle geldi.Ama Fenerbahçe inancı ve hırsı ie maçı aldı.
   Tüm oyuncular maça asıldılar.Fenerbahçe maçın başından sonuna kadar üstün olan taraftı.Feyenoord Fenerbahçe’nin bu baskısına direnemedi.Maçı öyle kabullendi.
   Sağ ve sol kanat çok iyi çalıştı.Ssağ kanatta Van der Wiel,sol kanatta Hasan Ali Kaldırım görevlerini tam yaptılar.Orta alan rakibe top vermedi.Forvet istediği topları aldı ve pozisyon yarattı.Emenike gol ve sonrası oyunda hep var oldu.Orta sahada Lens tek başına resmen rakip onbirle kıran kırana mücadele etti.Ve maçın adamı olmayı haketti.Keza mehmet Topal her zamanki performansını gösterdi.

   Feyenoord son 7 maçını kazanmış güven veren bir takım.Ama Fenerbahçe gerçekten tüm bu istatistikleri bozdu.Ve maçı kazandı.Ve gurubunda lider oldu.Bu gerçekten Fenerbahçe için güzel bir derece.Feyenoord'u kimse küçümsemesin.Bakmayın akşam oynamak istediler.Ancak Fenerbahçe'nin etkili futbolu buna engel oldu.
   Bir de Fenerbahçe'yi düşünün öyle bir takım teknik direktörü son iki haftada belli olmuş.Takım tam olarak hazırlanmamış.Ve son onda bir teknik direktör takımın başına getiriliyor.Ve başarı bekleniyor.Nasıl olacak takımı tanımadan,transferi yapmadan,işte bu kadar olur.
    Fenerbahçe elindeki imkanlarla olduğu kadar bu kadar oynadı. 
   Gerek teknik direktör gerekse oyuncular ancak bu kadar takıma adapte olurlar.Alınacak en iyi sonuç budur.
   Sonuçta Fenerbahçe istediği puanı ve sonucu aldı.Kim ne derse desin 3 puan ve atılan gol galibiyet önemli.Fenerbahçe bunu başardı.
    Fenerbahçe avrupa yolunda yoluna dolu dizgin devam ediyor.

.
  
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.