Fenerbahçe keyif veriyor

  Bu sene hem futbolda hem baskette keyif veren bir Fenerbahçe izliyoruz.Dün akşam Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol takımı Kızılyıldız karşısında muhteşem bir oyunla galip gelirken bu akşam Fenerbahçe futbol takımı Fatih Karagümrük karşında güzel futbolu karşısında 3 puanı aldı.

   Fenerbahçe Karagümrük karşılaşmasında hucum futbolu ağırlıklı kadroyla sahada yer aldı.Ve gollerini yeni transferi Samatta ile buldu.Uzun bir ardan sonra belli ki Fenerbahçe aradığı golcüyü buldu.

   Fenerbahçe karşılaşma boyunca maçın hakimi ve kontrolü elinde olan taraf oldu.Erol Hoca artık oyuncuları iyi tanıyor.Ve değişiklikleri zamanında yaparak oyuna doğru müdahale yapıyor.Bu maçta da öyle yaptı.Ozan, Thiam yerine Sinan Gümüş ve Mert Hakan Yandaş değişikliği son derece yerinde ve isabetli oldu.Yine Sosa ve Tolga Ciğerci değişikliği ve Samatta,  Bisse değişikliği son derece isabetli oldu.Maçta son 15 dakikaya kadar başarılı oynayan Lemos yaptırdığı iki penaltı ve gördüğü kırmızı kart takımını zora soktu.İlk penaltıda birşey yapamayan Altay ikinci penaltıda kalesinde adeta devleşti ve takımını kurtaran isim oldu.

   Sonuçta Fenerbahçe Lig’in yeni ve iyi takımı Karagümrük karşısında son derece kıymetli 3 puanı aldı.Bu sezon Fenerbahçe iyi oynuyor ve hakederek kazanıyor.İzleyenlere keyif veriyor.Milli maç arası sonrası daha da iyi olacakları kesin.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.