Fenerbahçe şaşırtmaya devam ediyor

   Fenerbahçe son iki maçında evinde kaybetti.Önce Konyaspor ardından Beşiktaş Fenerbahçe’yi evinde yendiler.İki maça dı iyi analiz etmek lazım.Fenerbahçe deplasmanlarda kazanırken iç sahada neden kaybediyor.

   Teknik Direktör Erol Bulut iç saha maçlarında takımından istediği performansı alamıyor.İkinci yarının büyük bölümünü 10 kişi oynayan Beşiktaş’tan 2 gol yiyorlarsa bunu iyi düşünmeleri lazım.Beşiktaş bileğinin hakkıyla maçı kazandı.

   Sercan Hoca takımını Erol Hocadan daha iyi motive etmiş.Daha iyi çalıştırmış.Sercan Hoca Fenerbahçe’yi çok iyi analiz etmiş.Maç başladığı vakit bunu gördük.Fenerbahçe’de Sosa son derece etkisiz oynadı.Novak keza öyle.Perkas aynen.Gustavo bile maçta etkisizdi.

   Fenerbahçe gibi bir takımın defansı bu kadar basit goller yemez.Her gelen top gol oldu.Orta saha deseniz son derece etkisiz oynadı.Fenerbahçe’de tek ayakta kalan isim Ozan Tufan oldu.

   Fenerbahçe bu futbol anlayışı ile başarılı olamaz.Erol Hoca ne yapar eder bilemem ama mutlaka takıma bir değişiklik getirmesi şart.Bu kadar tecrübeli, zengin kadroyu  oynatmak Erol Hocanın işi.Burada kusur oyuncularda değil teknik heyette aranır.Bu kadar zengin oyuncu kadrosunu oynatamıyorsanız sorun teknik heyettedir.

  Fenerbahçe evinde kaybettiği bu puanları çok arar.Elbette maç kaybedebilir.Ama Fenerbahçe bu kadar basit hatalardan maç kaybetmemeli.Doksan dakika boyunca etkili gol pozisyonu yok Fenerbahçe’nin.Ve ne hikmetse 10 kişi kalan rakibine karşı evinde hala tek forvet oynuyordu.Anlamak mümkün değil.

   Beşiktaş hakkıyla üç puanın sahibi oldu.Fenerbahçe teknik heyeti artık şapkasını öne koyarak düşünme vakti.Kendilerine tanınan kredileri bu kadar kolayca harcamamalılar.Umarım Konya ve Beşiktaş maçını iyi analiz ederler ve düzelirler.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.