Günler öncesinden yazılıp çizilen, taraflı tarafsız herkes tarafından merakla beklenen Fenerbahçe-Trabzonspor maçı ilk yarısı dahi tamamlanamadan maçın hakemi Bülent Yıldırım  tarafından haklı olarak TATIL edildi.
   Maçın gerilimli atmosferi daha ilk dakikada kendini gösterdi. Maçın ikinci dakikasından itibaren maçta duraksamalar başladı.
   Kornerlerde sarılacivertlilere atılmayan malzeme neredeyse kalmadı. Hakem tüm bu olumsuz saha şartlarına rağmen maçı tamamlamak adına elinden gelen gayreti gösterdi.
   Emenike'nin 22.  dakikada attığı gölden sonra oyun iyice çığırından çıktı. Trabzonsporlu demeyecem , maça gelip ortalığı yangın yerine çevirmek isteyen bazı fanatikler iyice sazı eline aldılar.
    Vay efendim olayları Volkan başlatmış. Nasıl mı. Fenerbahçe golü atınca sevinerek seyirciyi kışkırtmış. Ayıp, ayıp derler adama. Takımın gol atınca sevinmeyeceksin hatta tüh nasıl gol oldu diye mi üzüleceksin.
   Golden sonra sahaya atılan malzeme sayısı ve kalitesi arttı. Çakmaktan sonra Lig Tv görüntülerine göre tuğla ve kapı kolu atılmış sahaya. Anlaşılan o ki sahada bir inşaat firması çalışanı varmış. Maç devam etse kapı kolunun yanısıra diğer malzemelerde gelecek ve inşaat tamamlanacaktı mutlaka.
   Bu garip, bizlere yakışmayan, Trabzon taraftarına hiç yakışmayan davranışları yapanlar Trabzonspor'lu olamaz. Olsa olsa Trabzonspor taraftarı adı altında maç izlemek için değil maçı katletmek için stada gelen kendini bilmez kişilerdir.
   Bu kişileri bu tarz davranışları yapanları bulup , bir daha stada sokmamakta Trabzospor'lu yöneticilerin işidir.
   Trabzonspor yöneticileri de artık taraftarı yanlış yöne yönelten kışkırtman beyanatlardan uzak durmaları gerekir. Sahada top oynamak isteyen iki takım oyuncularının suçu ne? Trabzonspor'lu futbolcular maçı oynatmak adına olağanüstü çaba sarfettiler. Tüm iyi niyetleri ile maçı oynamak istediler. Fenerbahçeli futbolcularda öyle. Fakat Trabzonspor'lu yöneticilerin gereksiz ortamı geren  beyanatları, kendilerince hak edilen ve alınamayan bir kupanın davası yüzünden statları sezon sonuna kadar kapatılma tehlikesi ile karşı karşıya.
   Gerçek Trabzonspor'lu taraftarlar bu sezon sonuna kadar evlerinde takımlarını destekleyemeyecek maçlarını izleyemeyecek. Kulubun maddi kaybı da cabası,
   Fenerbahçe'ye gelince. Bu maçı sabaha kadar oynasalar kazanırlardı. Maça iyi başladılar. Her türlü olumsuzluğa rağmen etkilenmemeye çalıştılar. Oyunlarına baktılar. Gollerini attılar. Ta ki artık sahaya atılan malzemeler kendilerine zarar vermeye başlayana kadar. Zaten orta hakem de bu noktada maça son noktayı koydu ve maçı tatil etti.
   Şimdi burada görev Futbol Federasyonu'na düşüyor. Bu tür saha hareketlerini kim yapıyorsa örnek olsun diye en ağır cezayı vereceksin. Vereceksin ki futbol sahalarında artık sadece futbol konuşulsun. Bu tarz hareketleri hangi takımın seyircisi yapıyorsa onlara da bu cezaları vereceksin. Yoksa dış basında da bu görüntüler çıkacak ve bu sefer haksız yere futbol barbarlığımız konuşulmaya başlayacak. Değer mi?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.