Fenerbahçe yarışa geri döndü

   Fenerbahçe kapanan takımlara karşı gol atmakta zorlanıyor.Bunun yanına birde kalesinde yaptığı hatalar eklenince maç iyice çıkmaza giriyor.Denizlispor maçında da bunu yaşadık.Kapanan Denizlispor defansını açmak için Fenerbahçe çok zorlandı.

   İlk yarının büyük bir bölümünde yan toplarla rakibi açmaya çalıştılar.Kapalı defans ağırlıklı oynayan takımları yenmenin yolu adam eksilten oyuncun olacak.Fenerbahçe’de bu nitelikte bir futbolcu yok.Tabi birde kalede güven veren bir kalecin olacak.

   Fenerbahçe uzun bir aradan sonra ilk defa istediği kadro ile maça çıktı.Sağ ve sol bekleri (Isla,Hasan Ali Kaldırım) sakatlıktan çıkmış, ilk onbirde yer alırken, defansın göbeğinde Serdar yeniden görev aldı. 

  Ersun Hoca bu sezon ilk defa bir maçta ideal onbiri ile sahada yer aldı.Kapanan Denizlispor defansını Tolga’nın golüyle açtılar.İkinci yarı Emre’nin müthiş top kazanma hırsı sonucu Vedat ile farkı 2’ye çıkardılar.

   Bu golden sonra rahatlayan Fenerbahçe oyunun kontrolünü eline aldı derken sahneye kaleci Altay çıktı.Gereksiz yere boşa çıktığı bir pozisyonda takının gol yemesine neden oldu.Fenerbahçe Altay’a rağmen maçı kazanmasını bildi.

   Genç kaleci Altay Fenerbahçe kalesini korumak için hazır değil.Tüm yan toplarda zayıf kalıyor.Rakipten gelen tüm yan toplar Fenerbahçe kalesi için tehlike.Altay dinlendirilmeli ve iyice hazır olmadan takımda yerini almamalı.Uzun zaman sonra Fenerbahçe kalesi bu kadar güven vermeyen bir görüntü çiziyor.

   Sonuçta Fenerbahçe zor geçeceği tahmin edilen Denizli deplasmanını geçti.Lig yarışında yoluna devam ettiler. Gözler şimdi haftaya evinde oynayacağı Konyaspor maçına çevrildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.