Fenerbahçe zor da olsa kazanmasını bildi

    Fenerbahçe kolay geçeceğini tahmin ettiği Bursaspor maçını zor bela kazandı.Hafta içinde problemleri ile boğuşan hatta antremena bile çıkmayan Bursaspor karşısında sarılacivertliler tabir yerindeyse ölüp ölüp dirildiler.

   Bunun sebebi karşılarındaki Bursaspor’un iyi futbolu direnci olmadı.Sarılacivertli teknik heyetin yanlış kadro ve oyun düzeni başlıca sebebi oldu.

   Karşılaşmanın ilk yarısında Alper tercihini kullanan Aykut Hoca koskoca 45 dakikaya harcadı.İlk yarıda sahada ne yaptığı belli olmayan gol pozisyonu olmayan sadece yan pas ve geri pasla maçı adeta antreman havasında sürdüren bir Fenerbahçe seyrettik.

   İlk yarı sonunda taraftarların yoğun baskısı ve Aykut Hoca’nın Alper ,Valbuena değişikliği oyunun ikinci yarısında bambaşka bir maç izledik.

   İlk yarına göre daha hızlı top oynayan ileriye sürekli çıkmayı düşünen ve gol yollarında pozisyon bulan bir Fenerbahçe seyrettik.Fernandao oyuna girmesi ile de sarılacivertlilerin oyunda üstünlükleri ortaya çıktı.

   Son dakikada bulduğu golle kazanan sarılacivertliler ikinci yarıda yaptıkları değişiklikleri ilk yarıda oyuna böyle başlasalardı maç çok farklı olurdu.

   Aykut Hoca’nın kendine göre haklı olduğu Valbuena planı var.İç sahada oynayan sarılacivertlilerde Aatıf iyi bir performans gösterse bu oyun anlayışı tamam ama Aatıf oynamadı mı sarılacivertliler duruyor.Valbuena ihtiyacı çok açık ortaya çıkıyor.

   Fenerbahçe bu maçı kazandı Galatasaray’ın puan kaybetmesini bekliyor.Kolay değil iki hafta kaldı.Galatasaray kolay kolay kaybetmez.Haftaya evinde Malatya ile oynuyor sonra Göztepe ile deplasmanda oynayacaklar.Puan kaybetmeleri zor.

   Fenerbahçe ise haftaya Karabük deplasmanında sonra evinde Konyaspor’la sezonu tamamlayacak.Sarılacivertliler evinde kaybettikleri Akhisar maçıyla bu büyük yarışta liderlik koltuğunu ve şampiyonluğu ellerinden kaçırdıklarını her geçen hafta daha net anlıyorlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.