Fenerbahçe’de ağır hasar
   
   Fenerbahçe geçen hafta lider Başakşehir’i evinde yenerek lig maratonunda önemli bir hamle yaparak şampiyonluk yarışına ortak olmuştu.
   Lig’in düşme hattında sonda ikinci olan Kayserispor deplasmanında ise bu iddiasını geri aldı. Fenerbahçeli futbolcular maç seçiyorlar.Zorlu maçlarda son derece kontrollü oynarlarken zayıf gördükleri rakipleri karşısında son derece kötü oynuyorlar.
   Bu akşam da öyle oldu.Kayserispor’u çok fazla dikkate almayan sarılacivertliler bu sezon Lig’de toplam 18 gol atan (7 tanesi Fenerbahçe'ye) Kayserispor’a farklı yenildi.
   Fenerbahçe’de  oynadı diyeceğimiz bir futbolcu maalesef sahada göremedik.Yönetim hala 10 numara arasın.Bu kadar uzar mı bir futbolcu alımı.Takım açık net bağırıyor.10 numaram yok diye.Teknik direktör Abvocaat söylüyor.Bu Fenerbahçe için mucize olmazsa lig bitti.
   Kayserispor 6 tane ara transferde yeni oyuncu almış.İlk defa oynuyorlar.Teknik Direktör Sergen Yalçın takımına daha hakim değil. Lig’de kalma mücadelesi veren Kayserispor bu şartlarda ve şampiyonluk yarışında olan Fenerbahçe’yi sahadan sildi.Silmekle kalmadı fark attı.
   Sağ kanatta Şener en kötü maçını oynadı.Varela sahadan sildi Şener’i.Kayserispor bu kanadı çok iyi kullandı.Orta sahada Souza son derece tutuktu.Mehmet Topal sakatlıktan geldi golünü attı ama o kadar.Salih oyunda kaldığı sürece vasatın üzerine çıkamadı.Lens istediği oyunu iki haftadır oynamıyor.Alper çabalıyor ama nafile.Fernandao ilerde tek başına kaldı.Destek alamadı.Alamayınca da gol pozisyonuna giremedi.
   Dediğim gibi sarılacivertli futbolcular maç seçiyor.Bu maçta oynanan futbol ile geçen hafta oynanan futbol arasında dağlar kadar fark var. Fenerbahçe bu futbol anlayışı ile başarı şansı çok zayıf.
   
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.