Fenerbahçe’den sezona süper başlangıç

    Fenerbahçe bu sezonun ilk açılış maçında oynadıkları süper futbol ve attıkları 5 golle adeta şov yaptılar.Aldıkları bu farklı galibiyetle 123 hafta sonra lider oldular,  

   Geçen sezon çok kötü günler geçiren Fenerbahçe bu sezon için olumlu sinyaller verdi.Galatasaray,Beşiktaş,Başakşehir’in yenilmesi, Trabzonspor’un berabere kaldığı sezonun ilk haftasında Fenerbahçe adeta gol şov yaparak girdi.

   Ersun Yanal kalede genç yetenek Altay Bayındır’a yer verirken, defansta Isla, Jailson,Zanka ve Dirar dörtlüsü ile oynadı.Yeni transfer Zanka hatasız oynadı.Ersun Hoca Jailson’nu defansta yeniden yaratmış.Yerini yadırgamadan neredeyse hatasız oynadı.Özellikle ikinci yarıda çok kritik müdahalelerde bulundu.

   Orta alanda Emre Belözoğlu’na ayrı bir sayfa açmak lazım.Hem taraftar, hem de Emre Belözoğlu takımını özlemiş.Oyunda kaldığı sürece takımı maestro gibi yönetti.Ozan Tufan eski günlerini geride bırakmış.Koşuyor pres yapıyor ve formayı hak ediyor.Moses sakatlanıncaya kadar kaçırdığı penaltı hariç iyi oynadı.Kruse birkaç haftaya daha ihtiyacı var.Yaptırdığı ilk penaltıda fizik gücünü mükemmel kullandı.Vedat Muriqi ise yeni transfer olduğunu bilmesek yılların Fenerbahçeli futbolcusu sanırsınız.Formasına bu kadar çabuk adapte olan oyuncu sayısı azdır.Hem ilerde hem defansta kusursuz oynadı ve bir de bu oyununu muhteşem bir golle süsledi.Rodrigues takımın içinde zamana ihtiyacı olan oyuncusu olarak göze battı.

   Sonradan oyuna giren Deniz Türüç,Tolga Ciğerci ve Ferdi Kadıoğlu çıkan oyuncuları aratmadılar.Genç Ferdi attığı golle hem moral buldu hem de bu takımda ilk onbire adayım dedi.

   Fenerbahçe Lig’in yeni takımı Gazişehir Gaziantep’i kolay geçti.Ancak bu sanıldığı gibi rakibin Lig’de yeni ve tecrübesiz olmasından değil, Fenerbahçe’nin uzun zaman sonra ilk defa bu kadar istekli olmasından ve takım olarak süper futbol oynamalarından kaynaklandı.Bu akşamki Fenerbahçe karşısında hangi takım olsa zorlanırdı.Müthiş fizik kondisyonu ve müthiş presleri ile adeta rakipe sahayı dar ettiler. 

   Ersun Yanal takımını maça çok iyi hazırlamış.Haftaya Başakşehir deplasmanı önemli.Fenerbahçe bu temposunu ve oyununu önümüzdeki haftalarda da devam ettirirse taraftarlarını bu sene son derece memnun edecek.Ve bu futbolları ile şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını gösterdiler.

   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.