Fenerbahçe'ye Yıldırım Düştü

Geçen hafta Eskişehirspor'a kaybedilen üç puandan sonra Sivasspor maçı Fenerbahçe için son derece önem kazanmıştı.
En yakın rakibi Galatasaray geçen hafta Bursaspor'a 6 gol bu hafta Eskişehirspor'a üç gol atmış ve oynadığı nefis futbolla lig bitmedi ben geliyorum demişti.
Bu baskı altında Sivasspor maçına çıkan sarılacivertliler oyuna iyi başladılar. Rakibi kendi sahasında pres altına aldılar. Tam oyun Fenerbahçe'nin istediği gibi giderken ortaya Yunus Yıldırım çıktı.
Önce Kadir'in ceza sahası içinde elle müdahalesine devam dedi. Oysa yüzde yüz penaltı idi. Sonra Egemen'i faul yapmadığı halde faul çaldı ardından sarı kart gösterdi. Egemen sinirine hakim olamayınca da haklı olarak kırmızı kartı vererek maçı yörüngesinden çıkardi.
Erken gelen kırmızı kart sarılacivertlilerin oyun düzenini bozdu.Ilk yarı oyunun hakimi sarılacivertliler oldular. Ancak gol yollarında istedikleri pozisyonları yakalamadılar.
İkinci yarı Ersun Hoca maça damgasını vurdu. Sow sakatlanınca forvetsiz kalan sarılacivertliler iki haftadır faydamız eleman Kyut tan umut beklediler. Kyut iki haftadır formsuz ama Ersun Hoca görmezlikten geliyor. Zaten bu hatasını kalesinde golü bularak ödedi. Beklenen değişiklikleri geç te olsa yapan Ersun Hoca kalesinde ikinci golü de gördü.
Geçen hafta yazdık.Krediden yiyor sarılacivertliler. Daha Galatasaray, Beşiktaş,Trabzonspor deplasmanları var. Bu futbol anlayışı ile puan alamazlar bu deplasmanlarda. Fark dört puana geldi.
Bir bakıma Lig yeniden başladı. Ve Fenerbahçe'nin işi gerçekten zor.İki bakımdan zor. Bir artık puan kaybına tahammülleri yok. İki Ersun Hoca üç deplasman maçını da kaybetti. Çıkacağı deplasmanları nasıl kazanacak.Kazanmak adına bir planı yok gibi. Geçen hafta Eskişehirspor maçını kazanacakken kaybetti.Bu hafta Sivas maçını alacakken kaybetti.Kyut ile devam ederse liği kaybedecek farkında değil. Forvetlerini sakatlıklarda kaybetti.

Forvet kalmadı.

Ersun Hoca'nın B Planı yok.
Haftaya Kasımpaşa maçında puan kaybederlerse Liğde erken havlu atarlar. Devre arasında rakipler sürekli transfer yaparken oyuncu satan bir takımı merakla bekleyeceğiz. Gerçi devre arasındaki hazırlık maçları Sarı-lacivertlilerin düşüşü için sinyaller veriyordu ama hazırlık maçı diye üzerinde durmadık.
Umarız bu puan kayıpları son olur. Fenerbahçe iyi gitmiyor. Ersun Hoca giderek takımı gibi puan kaybediyor.Bu anlayışla ve futbolla devam ederlerse liği üçüncü zor tamamlarlar.
Bir lafımızda Yunus Yıldırım'a bu maçı evde tekrarını seyret. Bakalım kendine kaç puan vereceksin. Formda değilsin, kendine güvenin yok,sarılacivertlilerin penaltısı yedin,haksız yere oyuncu eksilttin. Umarız bu formsuzluğunu önümüzdeki haftalarda olmaz.
Sonuçta Fenerbahçe'ye Yıldırım fena düştü.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.