Ayvacık'ta 43 Afgan Kaçak Yakalandı

ÇANAKKALE'nin Ayvacık İlçesi sahillerinden yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmak isteyen, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu Afganistan uyruklu 43 kaçak, Sahil Güvenlik ekiplerince yakalandı. Gece yarısı Ayvacık İlçesi...

18 Ekim 2014 Cumartesi 13:06
Ayvacık'ta 43 Afgan Kaçak Yakalandı






ÇANAKKALE'nin Ayvacık İlçesi sahillerinden yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmak isteyen, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu Afganistan uyruklu 43 kaçak, Sahil Güvenlik ekiplerince yakalandı.
Gece yarısı Ayvacık İlçesi Babakale Köyü sahillerinde şişme botla açılarak Yunanistan'ın Midilli Adası'na gitmeye çalışan Afganistan uyruklu 43 kaçak, devriye görevi yapan Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanlığı ekiplerince yakalandı. 9'u kadın, 15'i çocuk 43 kaçak, Sahil Güvenlik botuna alınarak Babakale Limanı'na getirildi. İşlemlerinin ardından jandarmaya teslim edilen kaçaklar, daha sonra Ayvacık İlçesi'ndeki Yabancılar Geri Gönderme Merkezi'ne götürüldü.

FOTOĞRAF

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.