Baba- Oğul Konser Verdi

Mesut MADAN/ BURDUR, () - DÜNYACA ünlü Rus piyanist Aleksandr Mekaev, keman sanatçısı oğlu Peter Mekaev ile Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nde (MAKÜ) konser verdi. MAKÜ Müzik Topluluğu tarafından düzenlenen konser, MAKÜ Konferans ve...

07 Kasım 2014 Cuma 10:18
Baba- Oğul Konser Verdi






Mesut MADAN/ BURDUR, () - DÜNYACA ünlü Rus piyanist Aleksandr Mekaev, keman sanatçısı oğlu Peter Mekaev ile Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nde (MAKÜ) konser verdi.
MAKÜ Müzik Topluluğu tarafından düzenlenen konser, MAKÜ Konferans ve Sergi Salonu'nda gerçekleşti. Konseri, Rektör Prof. Dr. Mustafa Saatcı, Genel Sekreter Yusuf Altındal, Baro Başkanı Ramazan Gedik ile öğretim görevlileri ve öğrenciler izledi.
Babası ünlü Rus piyano sanatçısı Aleksandr Mekaev'in eşlik ettiği 21 yaşındaki Peter Mekaev konserde, Beethoven, Waxmann, Paganini, Grieg gibi ünlü sanatçıların eserlerinden seçmeler sundu. Konser sonunda izleyiciler Aleksandr ve Peter Mekaev'i uzun süre ayakta alkışladı.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.