Balıkesirsporlu Vargas ülkesine gitti

Hilmi DUYAR/ BALIKESİR, () - SPOR Toto Süper Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Balıkesirspor'un Venezuelalı futbolcusu Ronald Vargas, milli takıma katılmak için kulüpten ayrıldı. Vargas, sezon sonuna kadar takımda yer almayacak.  Balıkesirspor'un...

06 Mayıs 2015 Çarşamba 19:52
Balıkesirsporlu Vargas ülkesine gitti






Hilmi DUYAR/ BALIKESİR, () - SPOR Toto Süper Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Balıkesirspor'un Venezuelalı futbolcusu Ronald Vargas, milli takıma katılmak için kulüpten ayrıldı. Vargas, sezon sonuna kadar takımda yer almayacak. 
Balıkesirspor'un Atatürk Stadyumu'ndaki antrenmanı öncesi Teknik Direktörü Cihat Arslan; Ronald Vargas'ın Venezuela Milli Takımı'na katılmak için izin isteyerek ayrıldığını açıkladı. Teknik direktör Arslan, "Bugün Vargas aramızdan ayrıldı. Venezuela'ya gidip milli takıma katılacak. Bu da enteresan, sezonun bitimine 5 hafta kala izin istedi. Bir sakatlanma durumunda geleceğinin söz konusu olduğunu belirtti. Bu kadar bireyselliğe düşersek takımın bütünlüğü bozuluyor. İzin aldı; yani karşılıklı konuştuk. Mecbur, izin vermek durumunda kaldık. Tek başına alınmış bir karar değil. Yine aldığım haberlere göre ayrılabilecek oyuncular olabilir. Biz bu atmosferde bile en iyisini yapmak zorundayız. Vargas'ın durumu ekstrem bir durum. Sezon sonu zaten sözleşmesi bitiyor. 'Hocam bu benim hayatımın bir fırsatı' diye konuştu. Sakatlanmasının, iki sene öncesine dönmesi, futbol hayatının biteceği imasında bulundu. Vargas belki sahada yer almak istemeyebilirdi. Topa ayağını sokmayabilir, ikili mücadeleye girmeyebilir. İçimiz kabul etmese de, üzüntülü olsam da mecburen o izni vermek zorunda kaldım. Vargas bir daha gelmeyecek" dedi.
Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Vargas, daha önce de Venezuela'nın Jamaika ile oynayacağı maç için milli takıma çağrılmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.