Bolu Dağı'nda Bayram Yoğunluğu

Taner BAYAR/ BOLU, () - KURBAN Bayramı'nı memleketlerinde geçirmek için yola çıkanlar TEM Otoyolu Bolu Dağı Tüneli yolunda araç yoğunluğuna neden oldu. TEM Otoyolu'nun Bolu kesiminin Ankara istikametinde araç yoğunluğu yaşanıyor. TEM...

03 Ekim 2014 Cuma 01:33
Bolu Dağı'nda Bayram Yoğunluğu






Taner BAYAR/ BOLU, () - KURBAN Bayramı'nı memleketlerinde geçirmek için yola çıkanlar TEM Otoyolu Bolu Dağı Tüneli yolunda araç yoğunluğuna neden oldu.
TEM Otoyolu'nun Bolu kesiminin Ankara istikametinde araç yoğunluğu yaşanıyor. TEM Otoyolu Bolu Dağı Tüneli yolunda ve tünelde azami hızın 70 kilometre olması nedeniyle yoğunluk yaşanırken, araçlar arka arkaya ilerlemek zorunda kaldı. Araçlar tünelden çıktıktan sonra yoğunluk azalırken, trafik de rahatladı. Sabah saatlerinden itibaren ise TEM Otoyolu Gerede gişelerinde araç yoğunluğu yaşanması bekleniyor.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.