BURSA SAĞANAK YAĞMURLA GÖLE DÖNDÜ

Bülent CİVANOĞLU/BURSA, () - BURSA kent merkezinde kısa süreli sağanak yağış cadde ve sokakları göle çevirdi. Yağış nedeniyle şehirlerarası ve şehir içi araç trafiği aksadı. Bursa’da öğleden sonra başlayan sağanak...

18 Aralık 2014 Perşembe 17:12
BURSA SAĞANAK YAĞMURLA GÖLE DÖNDÜ






Bülent CİVANOĞLU/BURSA, () - BURSA kent merkezinde kısa süreli sağanak yağış cadde ve sokakları göle çevirdi. Yağış nedeniyle şehirlerarası ve şehir içi araç trafiği aksadı.
Bursa’da öğleden sonra başlayan sağanak yağmurla cadde ve sokaklar su ile doldu. Suların dükkanlarına girmesini engellemek isteyen esnaf, kapılara barikat kurdu. Vatandaşlar, yağmur suyu tahliye ızgaralarının kapaklarını tahta parçaları ile açmaya çalıştı. Birçok araç suyun ortasında mahsur kaldı. İzmir'den Bursa'ya geliş istikametinin de su ile kaplanması nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.