Çanakkale şehitleri dualarla anıldı

Harun GÖKÇEOĞLU/YOZGAT, () ÇANAKKALE Zaferi’nin 100’üncü yıldönümü kapsamında Yozgat Çapanoğlu Büyük Camii’nde düzenlenen programda, şehitler için dualar edilip, Kuran-ı Kerim okundu. Programa Vali Abdulkadir Yazıcı,...

18 Mart 2015 Çarşamba 09:40
Çanakkale şehitleri dualarla anıldı






Harun GÖKÇEOĞLU/YOZGAT, () ÇANAKKALE Zaferi’nin 100’üncü yıldönümü kapsamında Yozgat Çapanoğlu Büyük Camii’nde düzenlenen programda, şehitler için dualar edilip, Kuran-ı Kerim okundu.
Programa Vali Abdulkadir Yazıcı, daire müdürleri ve çok sayıda kişi katıldı. Sabah namazı çıkışı yaklaşık 1000 kişiye buğday çorbası ve kuru ekmek ikram edildi. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği programa kadınlar da katıldı. Sabah ezanı ile birlikte başlayan program, İl merkezi ve ilçelerde merkez camilerinde düzenlendi. Çanakkale Savaşı'nda askerin yediği buğday çorbası sabah namazı sonrası halka ikram edilirken, öğle namazından sonra da üzüm hoşafı dağıtılarak Çanakkale Savaşı'na katılan askerlerin hangi şartlarda savaştıkları hatırlatılacak.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.