Çorlu'da AVM'de intihar: Telefonla konuştu kendini aşağı attı

Çorlu'da bunalıma giren bir genç, önce elindeki telefonu daha sonra da kendini 5. kattan aşağıya atarak intihar etti. Atakan Umut adlı genç tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

10 Aralık 2016 Cumartesi 00:43
Çorlu'da AVM'de intihar: Telefonla konuştu kendini aşağı attı






Çorlu'da AVM'de intihar: Telefonla konuştu kendini aşağı attı

Burası Tekirdağ'a bağlı Çorlu. Bir Alışveriş Merkezi'nin zemin katı. Arkada kafeteryada kahvesini içerek sohbet edenlerin dalgın bakışları, hatta bazılarının yüzündeki gülümseme sizi yanıltmasın. Beş on dakika önce, aynı AVM'nin 5. katından atlayarak canına kıyan Atakan Umut'un umutlarının tükenişini, can verişini izliyorlar. Hemen önlerinde 112 acil ekipleri, talihsiz adamı hayata döndürmek için çaba harcarken, vurdumduymazlık utandırıyor.



Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde 28 yaşındaki Atakan Umut, çıktığı alışveriş merkezinin 5'inci katından atlayarak intihar etti.


Olay, Çorlu'nun Kazımiye Mahallesi Omurtak Caddesi'nde bulunan alışveriş merkezinde meydana geldi.

Atakan Uzun, geldiği alışveriş merkezinin 5'inci katındaki terasta yaklaşık bir saat cep telefonuyla konuştu. Konuşma sırasında sinirlenen Uzun, önce telefonu fırlattı, ardından da aşağı atladı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin kalp masajı uyguladığı Uzun, tüm çabalara karşın kurtarılamadı. Atakan Uzun'un cesedi, otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Polis, AVM'nin güvenlik kamera kayıtlarını inceleme alma başlattı.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.