Denizler için üç fidan diktiler

Mustafa ÖZDABAK/İSTANBUL,() DENİZ Gezmiş ve arkadaşları, Dolmabahçe’de bir grup üniversite öğrencisi tarafından anıldı. Öğrenciler, idam edilen Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan için, Kabataş’ta belediye parkına üç...

06 Mayıs 2015 Çarşamba 17:35
Denizler için üç fidan diktiler






Mustafa ÖZDABAK/İSTANBUL,() DENİZ Gezmiş ve arkadaşları, Dolmabahçe’de bir grup üniversite öğrencisi tarafından anıldı. Öğrenciler, idam edilen Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan için, Kabataş’ta belediye parkına üç tane fidan dikti.
Kabataş’ta saat 16.00’da “Emperyalizme ve AKP diktatörlüğüne karşı ayaktayız. Denizler’in yolu Haziran’dan geçer” yazılı pankart açan topluluk Dolmabahçe’ye yürüdü. Bu sırada ‘Denizler’e sözümüz devrim olacak’,’Emperyalistler, işbirlikçiler 6’ıncı filoyu unutmayın’ diye slogan attılar.
Topluluk Kabataş Parkı’nda durup parka üç tane fidan diktiler. Basın açıklaması yapan Can Güneş, “Dün 6’ıncı filolar karşısında direnenler, asılacak arkadaşlarını kurtarmak için ölüme gidenler, Commer’in arabasını ateşe verenler, bugün sokaklarda, meydanlarda, üniversitelerde, liselerde, mahallelerde. AKP düzeninin, diktatörün karşısında dikilenlerdir”dedi. Topluluk açıklama sonrası olaysız dağıldı.

(FOTOĞRAF)

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.